Gelişim geriliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Burcum51 tarafından oluşturulan Gelişim geriliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 951 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gelişim geriliği
Konbuyu başlatan Burcum51
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Burcum51

Kayıtlı Üye
rank
Perşembe günü doktora gittim detaylı ultrason için.şuan 22 haftalık hamileyim ultrasonda doktor 2 hafta bir gerilik olduğunu söyledi 20+2 olarak gözüküyor dedi.beni Edirne de Trakya fakültesine gönderdi.Aminosentez felan yaptırır mısınız diye sordu.bebek kız bebek normalmi kendimde minyon tipliyim 2 haftalık gerilik normal mi

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Perşembe günü doktora gittim detaylı ultrason için.şuan 22 haftalık hamileyim ultrasonda doktor 2 hafta bir gerilik olduğunu söyledi 20+2 olarak gözüküyor dedi.beni Edirne de Trakya fakültesine gönderdi.Aminosentez felan yaptırır mısınız diye sordu.bebek kız bebek normalmi kendimde minyon tipliyim 2 haftalık gerilik normal mi
Başka doktorada görün bence tek doktorun dediği ile kalma

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Normal , benim de senin haftalarında böyleydi sonra , bende edirneye gittim doktorum , 2 hafta gerilik var dedi , bebek minyon olacak dediler öylede oldu 46 cm doğdu şuan 11 aylık 9 aylıkken boyu 69 cmdi düşün

Burcum51

Kayıtlı Üye
rank
Normal , benim de senin haftalarında böyleydi sonra , bende edirneye gittim doktorum , 2 hafta gerilik var dedi , bebek minyon olacak dediler öylede oldu 46 cm doğdu şuan 11 aylık 9 aylıkken boyu 69 cmdi düşün
Teşekkür ederim biraz olsa rahatladım fakülteye yönlendirdi her ihtimale karşı oraya da bir gidicem bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşalah canım ama stres yapma emin ol sağlıklıdır . Bebeğin anne karnında duruş şekli bile o kadar yanıltıyor ki insanı , bak benim kız doğdu resmen anne karnında nasıl duruyorsa 5 6 gün öyle durdu , kundak yaprak açtık biz onu . Sanki seccadede namaz kılıyor gibi duruyordu hep . Belki de o yüzden ölçümleri o kadar geri çıktı
Teşekkür ederim biraz olsa rahatladım fakülteye yönlendirdi her ihtimale karşı oraya da bir gidicem bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Normal bir durum canım endişe etme 3 hafta geriden gelirse eğer araştırılması gerekir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar