Sorum var Gelişimi on gün önden gidiyor ne demek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülnihal tarafından oluşturulan Gelişimi on gün önden gidiyor ne demek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,261 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gelişimi on gün önden gidiyor ne demek
Konbuyu başlatan Gülnihal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar meraba geçen hafta doktora gittim bebeğin gelişimi on gün önden gidiyor dedi doktor,takip ettigim programa göre 32 haftalık olmam gerekirken senin haftan34 dedi iri bebek olacak sezeryan olur dedi panik oldum sizce ne demek istedi kilosunu 2 buçuk olmuş dedi ayima göre normal mi yani erken mi olur doğum sizce
Maşallah 🧿 canım bu olumsuz bı durum değil USG de görünen kilo ile doğum kilosu arasında 200-300 Gr oynuyor genelde az ya da fazla oluyor. Bebeğin ve senin için sağlıklı bı doğum olsunda şekli önemli değil bence

Gülnihal

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah 🧿 canım bu olumsuz bı durum değil USG de görünen kilo ile doğum kilosu arasında 200-300 Gr oynuyor genelde az ya da fazla oluyor. Bebeğin ve senin için sağlıklı bı doğum olsunda şekli önemli değil bence
Amin canım teşekkür ederim hepimiz için insalah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal canım bi sıkıntı çıkmaz
İnsalah çıkmaz canım saolasin

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar meraba geçen hafta doktora gittim bebeğin gelişimi on gün önden gidiyor dedi doktor,takip ettigim programa göre 32 haftalık olmam gerekirken senin haftan34 dedi iri bebek olacak sezeryan olur dedi panik oldum sizce ne demek istedi kilosunu 2 buçuk olmuş dedi ayima göre normal mi yani erken mi olur doğum sizce
Kuzum benim de 2 hafta önden gidiyor iri bebeğim, ilk gebeliğim de oğlum da iriydi iki hafta önden gidiyordu 38+5 de doğum yaptım korkulacak birşey değil gayet sağlıklı oluyorlar maşallah 🧿

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Fazla çok tonbis bebek

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bazen gebelerde bebek haftasına göre ilerde oluyor bu ilerleyen zamanlarda belli olur belki normalde doğum yaparsin kuzum hakkında hayırlısı olsun

Gülnihal

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar