Gelmeyen bebiş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde asklinam tarafından oluşturulan Gelmeyen bebiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 870 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gelmeyen bebiş
Konbuyu başlatan asklinam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İpeğin annesi

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Ortağıyla sıkıntı yaşadı ablamda kirayı faturaları ben ödüyorum evine ben bakıyorum diye aileme herkese yalan yanlış konuşmuş babam yengemler eşime hesap sorduğunda öğrendik bunu ablamla hesaplaşma yaşadılar ablamda ben kardeşime bakarım sana ihtiyacımı var dedi onun üzerine sabah eşyalarını toplayıp evden gidiyor benide engelliyor ablam ortalığı karıştırıyor bir nebze eşimin yaptıklarına o yapmadı ben yaptım demesi eşimin arkasından farklı farklı konuşmaları yüzünden oluyor eşim bana evde iş falan yaptırmazdı ablam bize gelir yemek yer eşime onu getir bunu götür derdi mutfağa girer yemek yapar mutfağın içinden geçer giderdi eşimde bunlara kızdı ama ben ablama evime gelme dediğim halde geldi eşime kendinr laf söyletme dedim o susmayı tercih etti
Ablanın derdi ne yani onu anlamadım kıskanıyorum yoksa başka şeyler mi var anlayamadım kuzum inşallah bebeğin sağlıkla doğar eşinde gelir 🤲

Kızlar merhaba 39+4 günlük gebeyim 32 haftamda zarım yırtılmıştı erken doğum riskim vardı 36 haftamda nişanım geldi ama bebek gelmeye pek niyetli değil özel takipliyim takipli doktorum cuma günü yatış yapıp suni sancıyla doğuma almamız lazım dedi daha fazla bekletmemeliyiz dedi ama eşim bizi bırakıp terk etti gitti tabi özelde almış başını gidiyor orda doğum yapamayacağım devlete gittim takipli doktoruma gitmem gerektigi söylendi ne yapacağımı şaşırdım bebişin kendisi gelmesi için neler yapabilirim squat yürüyüş hurma herşeyi yapıyorum banamisin demiyor bide aşırı stresliyim buna rağmen minik kızım çok mücadeleci ne yapmam gerek çok kötüyüm kendimi aşırı kötü ve yorgun hissediyorum bian önce doğum yapmak istiyorum bebegimi kucağıma almak istiyorum kusura bakmayın uzun oldu biraz 😔
Rabbim yardımcın olsun inşallah kuzum

İpeğin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 39+4 günlük gebeyim 32 haftamda zarım yırtılmıştı erken doğum riskim vardı 36 haftamda nişanım geldi ama bebek gelmeye pek niyetli değil özel takipliyim takipli doktorum cuma günü yatış yapıp suni sancıyla doğuma almamız lazım dedi daha fazla bekletmemeliyiz dedi ama eşim bizi bırakıp terk etti gitti tabi özelde almış başını gidiyor orda doğum yapamayacağım devlete gittim takipli doktoruma gitmem gerektigi söylendi ne yapacağımı şaşırdım bebişin kendisi gelmesi için neler yapabilirim squat yürüyüş hurma herşeyi yapıyorum banamisin demiyor bide aşırı stresliyim buna rağmen minik kızım çok mücadeleci ne yapmam gerek çok kötüyüm kendimi aşırı kötü ve yorgun hissediyorum bian önce doğum yapmak istiyorum bebegimi kucağıma almak istiyorum kusura bakmayın uzun oldu biraz 😔
Heralde benim minik gibi çıkmaya niyeti yok benim kızım 41+5 te doğdu artık 10 aylık olacaktık çok şükür kendi sancılarım la oldu❤️ sende sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım ❤️🥰🤲

Tüm sayfalar yüklendi.