Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım Kusura bakmayın da artık o bebeğin kakasını yapma zamanı gelmiş niye bekliyorsunuz suni sanciyla deneyin. Niye riske atıyorsunuz bir anlık bir olay o anlayamazsınız
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Canım benim doktorum cinsel ilişki doğumu başlatır demişti ki keza da öyle oldu doktoruna bir danış istersen. 42 dolmak üzere rabbim bi avazda sağlıkla kurtarsın inşallah canım
Zamanında bebeğe müdahale edilmezse ölümüne kadar gidiyor malesef ki çünkü ne ara yaptı yedi anlaşılmıyor benim yengemşnde 42. Hafta oldu hala dopuma almadılar suni sancı vermişlerdi bir doğdu çocuk kakasıjı da yapmış Allah'tan yemmeişti
Canım benim bebeğim de 40+6 da doğdu gelmiyordi ve 4 cm acilmam olmasına ragmen devamı gelmedi suni ile geldi. Ben suquat merdiven hurma yürüyüş herseyi denedim olmuyordu . Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Zamanında bebeğe müdahale edilmezse ölümüne kadar gidiyor malesef ki çünkü ne ara yaptı yedi anlaşılmıyor benim yengemşnde 42. Hafta oldu hala dopuma almadılar suni sancı vermişlerdi bir doğdu çocuk kakasıjı da yapmış Allah'tan yemmeişti
Canım benim bebeğim de 40+6 da doğdu gelmiyordi ve 4 cm acilmam olmasına ragmen devamı gelmedi suni ile geldi. Ben suquat merdiven hurma yürüyüş herseyi denedim olmuyordu . Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin