Genital kararma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Genital kararma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,013 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Genital kararma
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar genital bölgem çok koyu hep ağdayla almama rağmen hiç açılma yok renginde doktora gidince bazen utanıyorum sanki tüyleri almamış gibi gözükür mü öyle mi sanar diye doğumda yaklaşıyor rahatsız oldum bu durumdan beyazlatıcı krem kullanan varmı
Krem kullanma canım o bölge hassas heleki gebelikte sakıncalı doğumdan sonra geçiyor kafana takma

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar genital bölgem çok koyu hep ağdayla almama rağmen hiç açılma yok renginde doktora gidince bazen utanıyorum sanki tüyleri almamış gibi gözükür mü öyle mi sanar diye doğumda yaklaşıyor rahatsız oldum bu durumdan beyazlatıcı krem kullanan varmı
Bence normal kuzum gebelik ve hormonlar etkiliyor orayı doğumdan sonra geçen bir şey diye duydum bence hiç dokunma derim

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Canim gebelikte norml bnmde öyle yani inan bnde utanıyorum altımı acicagim için ama mecburuz ve doktorlarda bunu biliyorlar zaten kafana takma yani

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Krem kullanma canım o bölge hassas heleki gebelikte sakıncalı doğumdan sonra geçiyor kafana takma
Benim hep öyleydi canım krem aldım cesaret edemedim sürmeye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim hep öyleydi ya rahatsız oluyorum canım

Canim hamilelikte öyle oluyor ben de ağda ile alıyorum benimde öyle olmuştu gobegimde de yukarı doğru çizgiler vardı doğum yapalı 4.5 ay oldu geçti canim hormonlardan oluyor sanırım doğumdan sonra geçer canım benim bide doğumdan sonra gobegimin hertarafi öyle bı kararır gibi oldu ki simsiyahti resmen ama şimdi duzeldi

Tüm sayfalar yüklendi.