Sorum var Göbek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🥰 tarafından oluşturulan Göbek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,508 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göbek
Konbuyu başlatan Beyza🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben doğumdan hemn sonra sardım karnımı annemin yardımı ile 1 haftada 12 kilo gitti benden 😂😂 şu son 1 haftada da 3 kilo gitti ve korse kullanmaya başladım ayriyetten sabahları 1 tatlı kaşığı elma sirekesini 1 su bardağı ile karıştırıp içiyorum ve Kayra nın sağlık durumu düzelir düzelmezde hafif sporlara başlicam inşallah 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan 58 kiloyum 3 kilo daha versem ueter bna 😂 yada bu kiloda sabit kalsam bakalım. Şuan ki halimfe hoşuma gidiyor ama kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Ben doğumdan hemn sonra sardım karnımı annemin yardımı ile 1 haftada 12 kilo gitti benden 😂😂 şu son 1 haftada da 3 kilo gitti ve korse kullanmaya başladım ayriyetten sabahları 1 tatlı kaşığı elma sirekesini 1 su bardağı ile karıştırıp içiyorum ve Kayra nın sağlık durumu düzelir düzelmezde hafif sporlara başlicam inşallah 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan 58 kiloyum 3 kilo daha versem ueter bna 😂 yada bu kiloda sabit kalsam bakalım. Şuan ki halimfe hoşuma gidiyor ama kafam çok karışık 🤦🏻‍♀️
Valla kuzum kıskanmadın desem yalan olur 😁😁😁

Tüm sayfalar yüklendi.