Göğüs acisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Göğüs acisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,106 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüs acisi
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar mrb göğüsüm çok sızlıyor hani çocuk emzirirsinde öyle sızlıyor ya yatıyorum birşey yok kalkıyorum aniden yanlarından sızlıyor reglimde ayın 22 sinde anlamadım gitti ya sizce neden oluyordur

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar mrb göğüsüm çok sızlıyor hani çocuk emzirirsinde öyle sızlıyor ya yatıyorum birşey yok kalkıyorum aniden yanlarından sızlıyor reglimde ayın 22 sinde anlamadım gitti ya sizce neden oluyordur
Üşüdüğn için olblr canım regliye bir hafta var belki belirtiler erken olblr ya da hamilelik olblr mi ? Onda göğüs hassaslaşr

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Acaba gebelik mi var ki hoş regl da az kalmış ondan da olabilir ama benim mesela iki gebeliğimde de göğüslerim acısından duramazdım üstüne yatamazdım hafif sallansalsr bile acır sızlardı

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Tüm sayfalar yüklendi.