Göğüs sancısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Göğüs sancısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,293 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüs sancısı
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba hayırlı bayramlar
Benim sağ göğüsüme birden sancılar giriyor durduk yere çok rahatsız ediyor ince bir acı , emziriyorum genede rahatlatmıyor genelde uyku zamanında oluyor nasıl geçer yaşayan varmı
İyi bayramlar canım sızı olmasının sebebi göğsünün tamemen boşalmamasından kaynaklı kalanını sağman lazım geçmez yoksa

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Benim sağ göğüsüme birden sancılar giriyor durduk yere çok rahatsız ediyor ince bir acı , emziriyorum genede rahatlatmıyor genelde uyku zamanında oluyor nasıl geçer yaşayan varmı
Gunaydın kuzum iyi bayramlar tatlım sagli sollu aynı şekilde emzir bebisini sık sık emzir ki süt sürekli yenilensin kalan sanci yapıyor olabilir tatlım geçmiş olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim sağ göğüsüme birden sancılar giriyor durduk yere çok rahatsız ediyor ince bir acı , emziriy genede rahatlatmıyor genelde uyku zamanında oluyor nasıl geçer yaşayan varmı
Göğüsünün birini komple boşaltmadan diğerini verme canım boşaldığından emin ol o zaman bu sorun olmaz

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İyi bayramlar kuzum bazen böyle durumlar oluyor

Tüm sayfalar yüklendi.