Benim de iki tane var cinim kadar sevmem Benimde bir tane ama on taneye bedel evlense de kurtulsam
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 13 Mart 2023 #91 Beyza🌸🌸' Alıntı: Benim de iki tane var cinim kadar sevmem Genişletmek için tıkla ... Benimde bir tane ama on taneye bedel evlense de kurtulsam
Beyza🌸🌸' Alıntı: Benim de iki tane var cinim kadar sevmem Genişletmek için tıkla ... Benimde bir tane ama on taneye bedel evlense de kurtulsam
Beyza🌸🌸 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 1,348 13 Mart 2023 #92 Zümre' Alıntı: Benimde bir tane ama on taneye bedel evlense de kurtulsam Genişletmek için tıkla ... Allah kurtarsın
Zümre' Alıntı: Benimde bir tane ama on taneye bedel evlense de kurtulsam Genişletmek için tıkla ... Allah kurtarsın
Z Zeynep 73 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 881 13 Mart 2023 #93 Zümre' Alıntı: Anlamiyor canim mesaj attim dedim ben paylaşmıyorum nazar değer diye kit diyor ben paylaşıyorum yeter Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mart 2023 Benimkinin tahtası eksik can sıkıntısından ne yapcağını bulmuyor Genişletmek için tıkla ... Anladim sende söyle anlayana kadar
Zümre' Alıntı: Anlamiyor canim mesaj attim dedim ben paylaşmıyorum nazar değer diye kit diyor ben paylaşıyorum yeter Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mart 2023 Benimkinin tahtası eksik can sıkıntısından ne yapcağını bulmuyor Genişletmek için tıkla ... Anladim sende söyle anlayana kadar
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 13 Mart 2023 #94 A Beyza🌸🌸' Alıntı: Allah kurtarsın Genişletmek için tıkla ... Amin
T tatlı telaşım kızım Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1,101 Konum Van 13 Mart 2023 #95 Zümre' Alıntı: Benimde bir tane ama on taneye bedel evlense de kurtulsam Genişletmek için tıkla ... Bende yok Allah tan görümce bir kaşık suda boğardim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mart 2023 Zeynep 73' Alıntı: Anladim sende söyle anlayana kadar Genişletmek için tıkla ... İnsan olan bir defada anlar
Zümre' Alıntı: Benimde bir tane ama on taneye bedel evlense de kurtulsam Genişletmek için tıkla ... Bende yok Allah tan görümce bir kaşık suda boğardim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mart 2023 Zeynep 73' Alıntı: Anladim sende söyle anlayana kadar Genişletmek için tıkla ... İnsan olan bir defada anlar
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 14 Mart 2023 #96 Zümre' Alıntı: Benimde bir tane ama on taneye bedel evlense de kurtulsam Genişletmek için tıkla ... Aynı evde mi yaşıyorsunuz canım
Zümre' Alıntı: Benimde bir tane ama on taneye bedel evlense de kurtulsam Genişletmek için tıkla ... Aynı evde mi yaşıyorsunuz canım
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 14 Mart 2023 #97 tatlı telaşım kızım' Alıntı: Bende yok Allah tan görümce bir kaşık suda boğardim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mart 2023 İnsan olan bir defada anlar Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle o insan deyil Boğ valla elimde olsa bende boğarım
tatlı telaşım kızım' Alıntı: Bende yok Allah tan görümce bir kaşık suda boğardim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Mart 2023 İnsan olan bir defada anlar Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle o insan deyil Boğ valla elimde olsa bende boğarım
Z Zeynep 73 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 881 14 Mart 2023 #98 Uzuldum sana Allah yardımcın olsun cnm
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,850 Konum 🤷♀️🌼 14 Mart 2023 #99 Zeynep 73' Alıntı: Uzuldum sana Allah yardımcın olsun cnm Genişletmek için tıkla ... Amin canim amin
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 14 Mart 2023 #100 Zümre' Alıntı: Aynen öyle o insan deyil Boğ valla elimde olsa bende boğarım Genişletmek için tıkla ... O kadar mı durum kötü
Zümre' Alıntı: Aynen öyle o insan deyil Boğ valla elimde olsa bende boğarım Genişletmek için tıkla ... O kadar mı durum kötü