Sorum var Görümce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Görümce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,229 kez görüntülenmiş, 75 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aa doğru misafir varsa yapılır temizligimizden ödün vermeyiz dimi 🥰♥️
Asla 😂😂 bir de ilk kez gelecekler bize ondan ne zamandır gelin gelin diyorduk nasip pazaraymış kahvaltıya bize gelecekler inşallah 🙏🏻

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Ayn öyle cnm
Asla 😂😂 bir de ilk kez gelecekler bize ondan ne zamandır gelin gelin diyorduk nasip pazaraymış kahvaltıya bize gelecekler inşallah 🙏🏻

Ne güzel 🤍♥️

Ne güzel 🤍♥️

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
3 yıldır tartışıyoruz
Boş ver öyleyse benim küçük gorumcemde bana aynısını yapmıştı hic te takmadım kafaya eşime bende anlatmıştım bak böyle yapıyor diye eşimde bana kızıyordu en sonunda bi gün kaynanami kızdırdı küçük gorumcem sonrada eşim küçük gorumceme bi üstüne gitdi küçük gorumcemde hemen ağlamaya başladı sonra yine aynısını yaptı küçük gorumcem bide kaç yaşında 11 yaşına girdi bu sene her halta aklı eriyor sen genede ona pek hiçte bulaşma bulasirsa eyer kaynanana söylersin

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Boş ver öyleyse benim küçük gorumcemde bana aynısını yapmıştı hic te takmadım kafaya eşime bende anlatmıştım bak böyle yapıyor diye eşimde bana kızıyordu en sonunda bi gün kaynanami kızdırdı küçük gorumcem sonrada eşim küçük gorumceme bi üstüne gitdi küçük gorumcemde hemen ağlamaya başladı sonra yine aynısını yaptı küçük gorumcem bide kaç yaşında 11 yaşına girdi bu sene her halta aklı eriyor sen genede ona pek hiçte bulaşma bulasirsa eyer kaynanana söylersin
Benim görümcemin 32 yaşı var hayla huyunu deyişmiyo

Tüm sayfalar yüklendi.