5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz
D DilaraA Kayıtlı Üye Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 9 21 Haziran 2022 #1 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 21 Haziran 2022 #2 DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Ilık suyla temiz bir benzle hep sil canım yavaşça mikrop kapmış olabilir gözleri geçmezse doktora götür
DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Ilık suyla temiz bir benzle hep sil canım yavaşça mikrop kapmış olabilir gözleri geçmezse doktora götür
Ü Üç prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 554 21 Haziran 2022 #3 DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Valla canım ilk kızım da doktor bana demleğin çayla pamuğa batır ılıyınca sil demişti öyle yapıyorum ikinci kere silmeye geçiyor
DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Valla canım ilk kızım da doktor bana demleğin çayla pamuğa batır ılıyınca sil demişti öyle yapıyorum ikinci kere silmeye geçiyor
O Okyanusgülü Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 1,098 21 Haziran 2022 #4 Üç prenses annesi' Alıntı: Valla canım ilk kızım da doktor bana demleğin çayla pamuğa batır ılıyınca sil demişti öyle yapıyorum ikinci kere silmeye geçiyor Genişletmek için tıkla ... Kendi sütünü damlat canım ben bı kere yapdim gecdi benim oğlumunda olmusdu
Üç prenses annesi' Alıntı: Valla canım ilk kızım da doktor bana demleğin çayla pamuğa batır ılıyınca sil demişti öyle yapıyorum ikinci kere silmeye geçiyor Genişletmek için tıkla ... Kendi sütünü damlat canım ben bı kere yapdim gecdi benim oğlumunda olmusdu
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici ModAyın Annesi Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,730 Konum Kırklareli 21 Haziran 2022 #5 DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... İlk olarak kendi sütünle silmenş tavsiye ederşm ha olmazsa , dalin şampuanı sıcak su ile karıştır ve pamukla miniğin gözünü sil o iyi gelir
DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... İlk olarak kendi sütünle silmenş tavsiye ederşm ha olmazsa , dalin şampuanı sıcak su ile karıştır ve pamukla miniğin gözünü sil o iyi gelir
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 21 Haziran 2022 #6 DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Canım kendi sütünden damlatabilirsin, birde demlediğin çaydan kalanıyla pamuğa batırıp gözünü silebilirsin. He bide göz çukarlarına masaj yapabilirsin ben hepsini denedim doktor söylemişti
DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Canım kendi sütünden damlatabilirsin, birde demlediğin çaydan kalanıyla pamuğa batırıp gözünü silebilirsin. He bide göz çukarlarına masaj yapabilirsin ben hepsini denedim doktor söylemişti
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,331 Konum Siirt 21 Haziran 2022 #7 Bebeğinin başı üşümüş olabilir. Ya kendi sütünle sil yada çayla geçmiş olsun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 21 Haziran 2022 #8 DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Kuzum pamuğu çaya batırıp silebilirsin
DilaraA' Alıntı: 5aylık bebeğim şu ara gözleri capaklanıyor hanımlar ne önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Kuzum pamuğu çaya batırıp silebilirsin