Göz kızarıklığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Göz kızarıklığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,495 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göz kızarıklığı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar oğlum 5 yaşında dün bir gözü kızarıklık olmuş okulda iken aradılar. Gece çok huzursuzdu diye uykusuzluktan olmuştur dedim bugün sabah iki gözü de kızarıklık ve sulanmıştı göz nezlesi hiç yaşamadım çevremde de olanı görmedim göz nezlesi mi acaba yoksa mikrop falan mı kapmıştır yarın çocuk doktoruna götüreceğiz

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar oğlum 5 yaşında dün bir gözü kızarıklık olmuş okulda iken aradılar. Gece çok huzursuzdu diye uykusuzluktan olmuştur dedim bugün sabah iki gözü de kızarıklık ve sulanmıştı göz nezlesi hiç yaşamadım çevremde de olanı görmedim göz nezlesi mi acaba yoksa mikrop falan mı kapmıştır yarın çocuk doktoruna götüreceğiz
Liseye qiderken benim olmuştu aqlar qibi sürekli yaş akıyordu we kızarıkti. Damlayla qecmsti. Allah acil şifalar wersin insaAllah kuzucuquna 🤲

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm benim oğlumun da göz kapagi şişti sıcak su pansuman ve bebek sampuaniyla indirdim yoksa götürecektim sulanma geçmiyorsa götür doktora acil şifalari olsun

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Salgın var canım doktora mutlaka götür yeğenimde de vardı kan oturdu gözüne ablama bulaştı ona da aynı şekilde hem şişti hem kan oturdu çok kötü Adeno virüsüymüş ne olur ne olmaz mutlaka kısa zamanda götürün inşallah değildir ama kalıcı hasar verebilen bi virüsmüş

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Salgın var canım doktora mutlaka götür yeğenimde de vardı kan oturdu gözüne ablama bulaştı ona da aynı şekilde hem şişti hem kan oturdu çok kötü Adeno virüsüymüş ne olur ne olmaz mutlaka kısa zamanda götürün inşallah değildir ama kalıcı hasar verebilen bi virüsmüş
Ay Allah korusun tabi canım bugün randevu alacağım yarın mutlaka göstereceğiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun cnm benim oğlumun da göz kapagi şişti sıcak su pansuman ve bebek sampuaniyla indirdim yoksa götürecektim sulanma geçmiyorsa götür doktora acil şifalari olsun
Çok teşekkürler canım dün sulanma yoktu gözünde bugün oldu yarın götüreceğiz

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Toza felan alerjisi olabilir birde elini yıkamadan gözüne çok degdiriyorsa mikropta kapmış olabilir bir dr göster kuzum tekrarlamasin

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Ay Allah korusun tabi canım bugün randevu alacağım yarın mutlaka göstereceğiz

Çok teşekkürler canım dün sulanma yoktu gözünde bugün oldu yarın götüreceğiz
İnşallah allah göstermesin canım ilk başta gözünden yaş akarak başladı sürekli akıyordu sonra çapak falan oldu derken kan oturdu gözüne çok kötü oluyor allah kimseye vermesin

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Toza felan alerjisi olabilir birde elini yıkamadan gözüne çok degdiriyorsa mikropta kapmış olabilir bir dr göster kuzum tekrarlamasin
El yıkama alışkanlığı var canım bu yaşına kadar hiç olmamıştı Ama alerji falan mı oluyor böyle durumlarda

İnşallah allah göstermesin canım ilk başta gözünden yaş akarak başladı sürekli akıyordu sonra çapak falan oldu derken kan oturdu gözüne çok kötü oluyor allah kimseye vermesin
Ay kuzum benim ya ilk olduğunda gitmemiş miydi canım hastaneye

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
El yıkama alışkanlığı var canım bu yaşına kadar hiç olmamıştı Ama alerji falan mı oluyor böyle durumlarda

Ay kuzum benim ya ilk olduğunda gitmemiş miydi canım hastaneye
Benim ev tozuna polene felan alerjim var hemen kızarır sulanır o yüzden dedm bir dr götür ne olur olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar