Göz kızarıklığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Göz kızarıklığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,495 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göz kızarıklığı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Benim gözlerim çok hassas senelerdir kullanıyorum hem rahatlatıyor hem de bi zararı olmuyo
Aynenn annemler yap diyordu ama dinlemedim onları Dr yap deyince yaptım etkisi oluyor sanada geçmiş olsun canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkürler canım deneyeceğim biraz rahatlar inşallah yarın da ne olurr ne olmaz diye göstereyim

Sağol canım deneyeyim bende ya belki rahatlar
Aynen kuzum göster için rahat etsin gözde ihmale gelmez Allah korusun önlem almış olursun

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar kusura bakmayın tekrar yazıyorum ama okuldan aldıktan sonra biraz uyumak istedi ağrı ile uyandı ağlayarak yanağını tutuyor diş sandık baktık ama dişlerde birşey yok yanağını tutuyor kaşınıyormuş ağrıyor diyor anlamadım yanak ne alaka uyuyamıyorda ne yapsam ki ben şaşırdım ya 🥺

...

Moderator
Mod
rank
Merhaba kızlar oğlum 5 yaşında dün bir gözü kızarıklık olmuş okulda iken aradılar. Gece çok huzursuzdu diye uykusuzluktan olmuştur dedim bugün sabah iki gözü de kızarıklık ve sulanmıştı göz nezlesi hiç yaşamadım çevremde de olanı görmedim göz nezlesi mi acaba yoksa mikrop falan mı kapmıştır yarın çocuk doktoruna götüreceğiz
Geçmiş olsun canım.Mikrop kapmış olabilir

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar oğlum 5 yaşında dün bir gözü kızarıklık olmuş okulda iken aradılar. Gece çok huzursuzdu diye uykusuzluktan olmuştur dedim bugün sabah iki gözü de kızarıklık ve sulanmıştı göz nezlesi hiç yaşamadım çevremde de olanı görmedim göz nezlesi mi acaba yoksa mikrop falan mı kapmıştır yarın çocuk doktoruna götüreceğiz
Direk goz doktoruna gotursen o daha iyi anlamazmi cnm cok gecmis olsun bu arada

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar kusura bakmayın tekrar yazıyorum ama okuldan aldıktan sonra biraz uyumak istedi ağrı ile uyandı ağlayarak yanağını tutuyor diş sandık baktık ama dişlerde birşey yok yanağını tutuyor kaşınıyormuş ağrıyor diyor anlamadım yanak ne alaka uyuyamıyorda ne yapsam ki ben şaşırdım ya 🥺
Acaba alerjik bi durum mu oluştu alla alla

Ozlem kzlrmk.

Kayıtlı Üye
rank
Istersen cocuk acile gotur istersen cnm yada tercih edersen ozele her saat bakiyolar nasil olsa bosuna agri cekmesin yavrum

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
El yıkama alışkanlığı var canım bu yaşına kadar hiç olmamıştı Ama alerji falan mı oluyor böyle durumlarda

Ay kuzum benim ya ilk olduğunda gitmemiş miydi canım hastaneye
Canım gittiler ama çok illet virüs

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar
Canım gittiler ama çok illet virüs
Ya sorma canım kötüleştiği zaman klinikte bir hekim arkadaşımızı aradık meğer azı dişi çıkıyormuş farketmemişiz bir krem yazdı onu aldık hemen rahatladı şükür uyudu sonunda ağrı yapabilir göze kulağa vuruyor bazen ateşi de çıkabilir dedi önlem aldık işte elimizden geldiğince ama diş en fazla ağrısını dindirmeye çalışacağız hafta sonunda röntgen çekilecek kliniğe götüreceğiz bakalım neymiş durum 😔

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar
Ya sorma canım kötüleştiği zaman klinikte bir hekim arkadaşımızı aradık meğer azı dişi çıkıyormuş farketmemişiz bir krem yazdı onu aldık hemen rahatladı şükür uyudu sonunda ağrı yapabilir göze kulağa vuruyor bazen ateşi de çıkabilir dedi önlem aldık işte elimizden geldiğince ama diş en fazla ağrısını dindirmeye çalışacağız hafta sonunda röntgen çekilecek kliniğe götüreceğiz bakalım neymiş durum 😔
Geçmiş olsun cnm 💐

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar