Günaydin Kızlarrrrr

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenin Annesi tarafından oluşturulan Günaydin Kızlarrrrr başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 728 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Günaydin Kızlarrrrr
Konbuyu başlatan Ayşenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Bende ozelde 13 haftalıkken %99 erkek yanılma payım yok demısdı yoktur erkek cıktı canım doktor iyise bebekde gosterırse soyler

...

Moderator
Mod
rank
merhabalar kızlar bir sorum var suan13 haftalik oldum ve haftaya dr kontrolum var. Kontrolume gittigimde 14 haftalik olacagiz inşallah cinsiyet belli olur mu? Sizlerin kaçıncı haftada belli oldu.?
Doktor tahminen söyler.Ama sen yinede tam güvenme. İlerleyen haftalarda tam belli olur canım.Rabbim gönlünden geçeni versin🤗

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
merhabalar kızlar bir sorum var suan13 haftalik oldum ve haftaya dr kontrolum var. Kontrolume gittigimde 14 haftalik olacagiz inşallah cinsiyet belli olur mu? Sizlerin kaçıncı haftada belli oldu.?
13. Haftada kesin erkek dedi bize canim insallah senin meleğin de gosterir kendini😇

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Canım gözün aydın bebekten bebeğe değişir o. Benim ilk 17 haftada erkek gibi dedi dr sonra 21 haftada kıza benzetiyorum ama hemen de sevinme dedi sonra 25 de tam olarak kız dedi dr 🙈🙈 yani o bebeğin pozisyonu ile alakalı biraz bazı bebekler nazlı oluyor ❤️

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
14 haftada cinsiyetini ogrendim bende hazir bekliyomus kendini gostermeye 🥰 erkek erken belli olurmus cikintili oldgu icin gosterir ve cikintisi da varsa hem ogrenirsiniz hem de erkektir 🤭🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar