Sorum var Günaydınn kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minik prensim tarafından oluşturulan Günaydınn kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 793 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Günaydınn kızlar
Konbuyu başlatan Minik prensim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Evet ya ondan da korkuyorum damar bulamıyolar hastaneye mi götürim yoksa ilk etap sağlık ocağında idar testi mi verdirim napim ben hastaneye gidince çişini yapmıyo idrar tahlili alınacağı zaman
Geçmiş olsun canım benim de bebeğimin idrarı kokuyordu goturmedim hiç şu an iyi bence endişe etme canım

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım benim de bebeğimin idrarı kokuyordu goturmedim hiç şu an iyi bence endişe etme canım
Teşekkür ederim canım benim ateşi çok 39 buçuğa yükselince götürdüm dün gece enfeksiyon dedi diş çıkarıyomuşuz 😔 her diş çıkardığımızda böyle mi olcakya 😔

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa cidden mi cok geçmiş olsun suan nasil peki
Antibiyotik verdiler ağız dolusu çıkardı bu sefer ateş düşürücüyüde kustu ateş yine 38. 9 a kadar çıktı yine acile gittik bu sefer antibiyotik iğne yazdılar yine serum taktılar yeni geldik eve vallahi inşallah çıkmaz yine. çok yoruldum artık 😔😔 her diş çıktığında böyle mı olcak ilk dişleri çıkarırkende acilde sabahladık 😔

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Antibiyotik verdiler ağız dolusu çıkardı bu sefer ateş düşürücüyüde kustu ateş yine 38. 9 a kadar çıktı yine acile gittik bu sefer antibiyotik iğne yazdılar yine serum taktılar yeni geldik eve vallahi inşallah çıkmaz yine. çok yoruldum artık 😔😔 her diş çıktığında böyle mı olcak ilk dişleri çıkarırkende acilde sabahladık 😔
kiyamam yavrum benim ya insallah biran önce atlatirsiniz canım 🤲
kimi bebek kolay cikartiyor kimi bebek zor🤷‍♀️ kuzum insallah bir sonraki dişleri kolay cikartir Rabbim tekrardan şifa versin insallah🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar