Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım ben cici bebe veriyorum sma da kilo oldiriyor die biliyorum yemeklerin dışında ek olarak verebilirsin pirinç de corbalarinda kat bence somun ekmek de kilo alımına yardımcı olur günde 4 öğün muhakkak bı kase yedir bunlar işe yarayacaktır 9.10 aylık olunca kilo alımları yavaşlıyor çok hareketli oldukları için 1 yaşına kadar kilo verebiliyorlar
Canım birazda çocuğun gelişimine bağlı aslında örnek vereyim ben ilk çocuğumda çok üstüne titrerdim elimde tabak peşinde dolanirdim her türlü çorbayı denerdim kilo alsın diye yatmadan önce cici bebe yoğurt muz verirdim ama hiç kilo almazdıhalende öyle ama ikinci çocukta tecrübe edindim ya artık fazla üstüne düşmedim yemek istediği zaman verdim hiç zorlamadim ama maşallah kilosu çok iyi abisiyle araları bi buçuk yaş nerdeyse aynı kilodalar demem o ki her çocuğun gelişimi kendine özel o kadar da uğraşmayacaksin zorlamayla olmuyor
Kemik sulu sebze çorbası,yumurta , yoğurt, pirinç unu,muz ,elma , avokado
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
7.800 bu arada herkes zayıf olduğunu söylüyordu bu ay sağlık ocağı da kilosunun az geldiğini söyledi
7.800 bu arada herkes zayıf olduğunu söylüyordu bu ay sağlık ocağı da kilosunun az geldiğini söyledi
7.800
7.800
Ben belirli saatlerde veriyorum vermesen hiç sesi çıkmaz çünkü iştahlı bir bebek değil
7.800
Ben belirli saatlerde veriyorum vermesen hiç sesi çıkmaz çünkü iştahlı bir bebek değil
Aynı Birebir söylediğin şeylerden veriyorum sabah öğle ikindi akşam veriyorum ve emiyorda gün içinde 4 5 defa
Kemik sulu sebze çorbası,yumurta , yoğurt, pirinç unu,muz ,elma , avokado
7.800
7.800
7.800
Aynı Birebir söylediğin şeylerden veriyorum sabah öğle ikindi akşam veriyorum ve emiyorda gün içinde 4 5 defa
Sen onu sağlık ocağına değil çocuk doktoruna sor kuzum aslında kilosu iyi yani ideal . Çocuk doktoru kötü derse stres yap. Sağlık ocakları insanın moralinin içine ediyor. Ama öğünü arttır. Her sabah pekmez ver bsk iştahı nasıl artıyor
Bebegin kac kilo ve ek gida olarak neler veriyorsun bacim?
Bize doktorumuz gunluk 4 kucuk kase yemek verebilecegimizi soylemisti. Hatta bunlari kategorilendirmisti. 1 kase ev yapimi yogurt, 1 kase ev yapimi meyve püresi, 1 kase kemik suyuna corba, 1 kase de sebze olabilir demisti.
Bunların hepsini bir günde mi yiyecek yani ben 2 kez veriyorum oğluma sebze püresi ve meyve püresi yoğurtla bebe bisküvisi veriyorum ve mama içiyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Bünyesi ile alakalıdır annesi sıkıntı yapma . Hoş ben kayraya 4 öğünden fazla veriyorum çocuk hala kendi ayında olan çocuklarla aynı kilo ama aşırı hiperaktif asla oturmuyor
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr