Gece beslemesi yapıyor musun canım rüya öğünü yap yani bebeğini uyandırmadan emzir ama iki göğsünü de boşaltır mama içiyorsa onu da ver şu var ki kilo alımında uyku düzeni çok önemli çok iyi anladım kızım 14 aylık olacak hiç uyku düzeni yoktu istediği saatte kalkıyordu bazen 7 bazen 8 9 hatta 10 babası işten geç döndüğü için onu bekliyordu azıcık uyusa babasının sesini duyduğu gibi uyku yalan olurdu daha da uyumazdı gece düzgün uyumuyordu gece 1'i 2'yi görürdü yemiyordu delirmek üzereydim instagramda hemşireanne06 var onu sıkı takip ediyorum çok yardımcı oluyor sağolsun her soruma cevap verdi bu süreçte sayesinde artık neredeyse 2 hafta oluyor 7'de uyanıyor 7 buçuk kahvaltı, 2 buçuk 3 saat sonra meyve veya sebze, tekrar 2 buçuk saat sonra öğlen yemeği, genelde 1de falan uyur bazen 2ye sarkabiliyor kaç saat uyursa ki ben 2 saat uykuda kalmasını sağlıyorum uyanınca hemen emip uyuyor geri ve düzen oluşturmak için mecburen tek uykuya geçtim kendine kalsa 2 kere 3 kere yarımşar 40 dk uyuyacak hemen uyanacak neyse uyandıktan sonra evde kendi yaptığım kek olur pankek olur veya kurabiye işte hangisi varsa ki muhakkak bir çeşit hazırda bekletiyorum meyveyle beraber veriyorum akşam 7 8 gibi de yemeğini yer 10da uyur daha tam alışma sürecine yeni yeni giriyor birkaç gündür iyi ilk başta zorlandı çok uzun oldu ama inşaAllah faydalı olur 🫢8 aylık bebeğim çok zayıf iyide yedirdiğimi düşünüyorum 8 aylık bebeğe günde kaç öğün verilir acaba az mı veriyorum ben ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu arada bu düzenden önce kızım neredeyse 9 buçuk kiloydu bak tam buçuk bile değildi şu an kaç bilmiyorum ama şuncacık sürede bile bir fark olduğu belli