Günüm geçti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Berna özen tarafından oluşturulan Günüm geçti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,310 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Günüm geçti
Konbuyu başlatan Berna özen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Berna özen

Kayıtlı Üye
rank
40 +5oldum ama hala doğum olmadı doktora gittim 42haftaya kadar bekle dedi geri gönderdi ama hala sancı yada bozulma gibi bişey yok napmalıyım bilmiyorum başına böyle bişey gelen oldumu

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
40 +5oldum ama hala doğum olmadı doktora gittim 42haftaya kadar bekle dedi geri gönderdi ama hala sancı yada bozulma gibi bişey yok napmalıyım bilmiyorum başına böyle bişey gelen oldumu
Vallah oldu canim sönüm iki cocuktada suni sanci oldu uyarma yaptı doktor attan bi ilacla ust kata yatisa gidene kadar sanci çıktı kedisi gelmedihic

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
40 dan sonraki haftalar tehlikeli canım bebek kakasını yapma ihtimali var gun ıcınde bol bol yuruyus yap kendinı yormadan sıcak banyo yap 3 kere sıcak suya da oturabılırsın havalar soguk hasta olma hurma ye 7 tane hergun merdiven ın cık sancının gelmesini sagla ınsallah hayırla saglıkla kucağına alırsın

Berna özen

Kayıtlı Üye
rank
40 dan sonraki haftalar tehlikeli canım bebek kakasını yapma ihtimali var gun ıcınde bol bol yuruyus yap kendinı yormadan sıcak banyo yap 3 kere sıcak suya da oturabılırsın havalar soguk hasta olma hurma ye 7 tane hergun merdiven ın cık sancının gelmesini sagla ınsallah hayırla saglıkla kucağına alırsın
İnşallah beklemekten sıkıldım artık sağol canım

Tüm sayfalar yüklendi.