Maşallah canım hayırlı olsun gözünüz aydın. Darısı doğum için dün sana biz annislere olsun inş.Öncelikle herkese hayırlı akşamlar hanımlar 20 mayıs cuma doğum yaptım bebeğim ve ben gayet sağlıklıyız çok şükür ilk gebeliğim sezeryan genel anesteziydi bunuda belden uyuşturdular ve ben ameliyat odasında hazırlık yapan doktorlar şimdi seni belden uyuşturucaz dediği anda bende film koptu dedim ben belden istemedim genel degilmi diye sorduğumda artık mecbur kalınmadığı sürece yapmıyoruz dedi ben korkudan tansiyon tavan yaptı 18 çıktı sonra sakinleşip ameliyatımı yaptılar ve ne biliyorsunuz keşke ilk doğumunda belden olsaydı o bebeği çıkardıklarındaki duyduğun o sesi ve bana meleğimi göstermeleri okadar huzur ve ferahlatıcıydıki ilkini ameliyattan 8 saat sonra görebilmiştim genel anesteziyi bünyem kaldırmamış ve bu yüzdende belden yapmaları gerekmiş şuanda kucağımda ve en önemlisi onun sağlıklı olması benim çektiğim acıların önemi kalmıyor onu kokladığımda darısı gün sayanlara inşallah 38+2 gün doğum yaptım ilkini 41+2 de yaptım