Demett 💞
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 23 Eylül 2022 #31 Demett
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 23 Eylül 2022 #32 Zeynep23' Alıntı: Amin canım rabbim cümlemizin evlatlarımızı bağışlasın saklasın gözlesin acılarını göstermesin Genişletmek için tıkla ... Amin güzelim inşallah
Zeynep23' Alıntı: Amin canım rabbim cümlemizin evlatlarımızı bağışlasın saklasın gözlesin acılarını göstermesin Genişletmek için tıkla ... Amin güzelim inşallah
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 23 Eylül 2022 #33 Zeynep23' Alıntı: Canım senin kaç haftalık oldu kuzucuğun Genişletmek için tıkla ... 32+1 haftalık oldum kuzucum Zeynep23' Alıntı: Canım senin kaç haftalık oldu kuzucuğun Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Demett Genişletmek için tıkla ... Bebeğimmm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Demett Genişletmek için tıkla ... Bebeğimmm Azranurun annesi' Alıntı: Demett Genişletmek için tıkla ...
Zeynep23' Alıntı: Canım senin kaç haftalık oldu kuzucuğun Genişletmek için tıkla ... 32+1 haftalık oldum kuzucum Zeynep23' Alıntı: Canım senin kaç haftalık oldu kuzucuğun Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Demett Genişletmek için tıkla ... Bebeğimmm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Demett Genişletmek için tıkla ... Bebeğimmm Azranurun annesi' Alıntı: Demett Genişletmek için tıkla ...
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 23 Eylül 2022 #34 Demetdemet' Alıntı: 32+1 haftalık oldum kuzucum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Bebeğimmm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Bebeğimmm Genişletmek için tıkla ... Canim senin enerjini seviyom açıkta bana gönder ölü gibiyim
Demetdemet' Alıntı: 32+1 haftalık oldum kuzucum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Bebeğimmm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Bebeğimmm Genişletmek için tıkla ... Canim senin enerjini seviyom açıkta bana gönder ölü gibiyim
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 23 Eylül 2022 #35 Zeynep23' Alıntı: Bu gecelerin garezi hepp bize bize babalar nerdeee Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Anamm daha minnaklar kuzucuklar. Kıskançlıkta olur Genişletmek için tıkla ... Babalar uyuyor hahaha gece biz kalkiyoz onlar uyuyor mışıl. Mışıl haha
Zeynep23' Alıntı: Bu gecelerin garezi hepp bize bize babalar nerdeee Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Eylül 2022 Anamm daha minnaklar kuzucuklar. Kıskançlıkta olur Genişletmek için tıkla ... Babalar uyuyor hahaha gece biz kalkiyoz onlar uyuyor mışıl. Mışıl haha
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 23 Eylül 2022 #36 Baharrr' Alıntı: Malesefki sanki çocuklar anneye tapulu gibi davranıyorlar oda kız artık döve seve anlaşacaklar yapacak birşey yok Genişletmek için tıkla ... Yaani ablamla biz birbirimizi yerdik ama dönüp yine en iyi arkadaş olurduk valla çocuk hep anneye ait ama en ufak bişeyde benim çocuğum diyor erkekler yaptıkları hiçbisey yok bide
Baharrr' Alıntı: Malesefki sanki çocuklar anneye tapulu gibi davranıyorlar oda kız artık döve seve anlaşacaklar yapacak birşey yok Genişletmek için tıkla ... Yaani ablamla biz birbirimizi yerdik ama dönüp yine en iyi arkadaş olurduk valla çocuk hep anneye ait ama en ufak bişeyde benim çocuğum diyor erkekler yaptıkları hiçbisey yok bide
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 23 Eylül 2022 #37 Azranurun annesi' Alıntı: Canim senin enerjini seviyom açıkta bana gönder ölü gibiyim Genişletmek için tıkla ... Haha yollarım tabi ay kız bende enerjiyim haha Azranurun annesi' Alıntı: Canim senin enerjini seviyom açıkta bana gönder ölü gibiyim Genişletmek için tıkla ...
Azranurun annesi' Alıntı: Canim senin enerjini seviyom açıkta bana gönder ölü gibiyim Genişletmek için tıkla ... Haha yollarım tabi ay kız bende enerjiyim haha Azranurun annesi' Alıntı: Canim senin enerjini seviyom açıkta bana gönder ölü gibiyim Genişletmek için tıkla ...
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 23 Eylül 2022 #38 Demetdemet' Alıntı: Haha yollarım tabi ay kız bende enerjiyim haha Genişletmek için tıkla ... Maşallah maşallah görmek isterdim seni Almanya kaç saat
Demetdemet' Alıntı: Haha yollarım tabi ay kız bende enerjiyim haha Genişletmek için tıkla ... Maşallah maşallah görmek isterdim seni Almanya kaç saat
C cansuayaz Kayıtlı Üye Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 129 23 Eylül 2022 #39 Demetdemet' Alıntı: Hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... sende seviliyorsun demetcim iyi geceler canım benim ❤❤❤
Demetdemet' Alıntı: Hepinizi seviyorum Genişletmek için tıkla ... sende seviliyorsun demetcim iyi geceler canım benim ❤❤❤
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 23 Eylül 2022 #40 Zeynep23' Alıntı: Anneyiz kızım biz çocukta yaparız kariyerde. Unkapanın dan teklifte gelir bize Genişletmek için tıkla ... Heheheyyytt yaaani elimizden gelmeyen mi var bizim ama benim sesim pek yok
Zeynep23' Alıntı: Anneyiz kızım biz çocukta yaparız kariyerde. Unkapanın dan teklifte gelir bize Genişletmek için tıkla ... Heheheyyytt yaaani elimizden gelmeyen mi var bizim ama benim sesim pek yok