Hadi sohbete gelin minnoşlar🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Hadi sohbete gelin minnoşlar🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,414 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Hadi sohbete gelin minnoşlar🥰
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sen birazdaha sabret kuzum başta sallamaya alışmış minik direk emerek beşikten hiç almasaydin zorda kalmadıkça belki alsimazsi ama biz koklamaktan indirmedik ki kucağimzdan 🥰😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnsalalh kuzum 🥰❤️
Sorma ya ben aslında öle yapıcaktım ama olmadı iste kayinvalidem görüncemsağ olsun kucakta uyutmaya başladilar hoppala aşağı hoppala yukarı derken çocuk kucak bebeği oldu 🤣🤣😍

Arka sokaklar i izliyorum sen ne yapıyorsun ben naz yeni katıldım aranıza annelik heyecanıni hep birlikte tadiyoruz 😄🥰
Merhaba naz hoşgeldin kuzum annelik çok güzel bir duygu kuzum insallah sende sağ saglim alırsın bebisini kucağına kuzum

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Sorma ya ben aslında öle yapıcaktım ama olmadı iste kayinvalidem görüncemsağ olsun kucakta uyutmaya başladilar hoppala aşağı hoppala yukarı derken çocuk kucak bebeği oldu 🤣🤣😍
Benm aselde öyle oldu kuzum birde kolik bebekti krizleri vardı derken kucağimiza alsiti kuzum ancak 9 aylık olana kdsr o zamandan sonra ancak şimdi simdi alsti rahat kavuştum uyku açısından 😀

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank

Merhaba naz hoşgeldin kuzum annelik çok güzel bir duygu kuzum insallah sende sağ saglim alırsın bebisini kucağına kuzum
Allah razı olsun canım inşallah inşallah canım evet tarifsiz bir duygu Allah hepimizin bebeğini sağlıklı hayırlı bir şekilde bizlere bağışlasın hoşbuldum bu arada canım eksik olma 🌹

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Soal birtanem ❤️ Allah yardımcın olsun bilirim kolik bebekleri
Sorma kuzum bunu günlerde geçicek kendimi ala tatmin ediyorum canları sağ olsun yeterki🤲🙏🤗

Allah razı olsun canım inşallah inşallah canım evet tarifsiz bir duygu Allah hepimizin bebeğini sağlıklı hayırlı bir şekilde bizlere bağışlasın hoşbuldum bu arada canım eksik olma 🌹
Âmin kuzum âmin cümlemizin inşallah ben asena bu arada

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar altı aylık hamileyim son günlerde ara ara baş dönmesi ve mide bulantısı oluyor normal mi sizce geçen tansiyona da baktırdım normal dedi tuza ve şekere de dikkat etmeye çalışıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar