Sorum var Haksizmiyim sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Haksizmiyim sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,597 kez görüntülenmiş, 183 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Haksizmiyim sizce
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyra🍀

rank

Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.

Sümeyra🍀

rank

Raziyye

Kayıtlı Üye
rank
Oda yazma dedi bana bende onu bi güzel sinir etdim
Guzel yapdn hic bi zaman kendini ezdreme ve ya ezdrmeyin bir kişiye Allah kadnlar anne olurken cenneti ayaklarnda serirmiş kadnlık agr bi yuk ve hic bi erkek o kadnlgı daşyamaz onun icin Rabbim bize cok deyer veriyor hamd olsun Allahma Rabbimi bize deyer verirken kimse bizi deyersz yapamaz

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Ebru senin yerinde olsam boşanma davası açar direk engellerim köpek gibi nafaka ödeyip dursun sana zaten çocuğu ona da vermezler gelip görme tenezzül ünde bulunmamış çok özür diliyorum bunun gibi iti ben insan yerine bile koymam kendini bi b*k sanıyor sen yazdıkça tek yapman gereken iradene sahip çık mesaj atma yazmıcam diyosun gene bi post açıp soru sorduğunda gene mesaj attım bana böyle dedi diyosun sende hakediyosun kusura bakma az bi insan yerine koyma yoksa bu seni köpek gibi kullanır durur adamın çocuğu umrunda değil seni mi insan yerine koyacak hiç sanmam

Tüm sayfalar yüklendi.