Hala hastanedeyim doğurmadım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan Hala hastanedeyim doğurmadım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,866 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hala hastanedeyim doğurmadım
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anneyim mutluyum ❤️😍

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar 3 gün oldu bugün hala hastanedeyim gizli şekerim var birden yükseliyor bebek riske girip şişiyor bugün madem risk var sezeryan olmak istiyorum dedim doktor biraz daha takip edelim dedi sancım yok açılmam 3 gündür 2 cm 35+4 haftalığım bebek şekerden dolayı 2 hafta önden gidiyor ne yapacağımı bilmiyorum birşey yiyemiyorum açım sürekli 1.2 lokma tek kepek ekmek ve peynir yiyorum sadece 😔😏 dua edin bize kızlar Sağ salim kucağıma alayım evladımı
Doğum yapmadın henüz değil mi canım yaparsan haber et bizede canim saglikla gelsin kucağına inşaallah 🥰 🤗

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım benim ya ınsallah hayırla saglıkla alırsın kucağına her hangi bi durumda sezeryana alınabıiirsın o yuzden yemek vermiyorlar ınsallah dogum yapınca doya doya yersin cok zor hem aclık hem dogum sancısı hem stres bilirim Allah hayırla kurtarsın seni canım 🥺🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.