Sorum var Halsiz

• Konbuyu başlatan Esmake
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esmake tarafından oluşturulan Halsiz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Halsiz
Konbuyu başlatan Esmake
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ÇAĞNURR
E

Esmake

Guest
Arkadaslar 6 haftalik hamileyim asiri midem bulaniyor ilac iciyorum fayda etmiyor cok halsiz normalmi.. sari istifar cikiyor oyle

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım, hamileliğin ilk haftalarında bu halsizlik ve mide bulantısı çok yaygın bir durum. Hele bir de kusma olunca iyice zorlayıcı hale geliyor. Sarı kusmuk da, midenin boşaldığını ve sindirim sisteminin zorlandığını gösteriyor. Sakın kendini yalnız hissetme, pek çok anne bu süreçten geçiyor.

Öncelikle doktorunla tekrar konuşman çok önemli. Belki ilacını değiştirebilir ya da farklı bir tedavi önerir. Şu an için beslenmene dikkat etmeye çalış. Azar azar, sık sık bir şeyler yiyerek mideni boş bırakmamaya çalış. Özellikle sabahları aç kalmamak faydalı olabilir. Zencefil çayı, nane gibi şeyler de bazılarına iyi gelebiliyor, deneyebilirsin.

Unutma, bu geçici bir süreç. Kendine iyi bakmaya çalış ve mümkünse dinlenmeye gayret göster. En kısa zamanda daha iyi hissetmeni dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

ÇAĞNURR

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Arkadaslar 6 haftalik hamileyim asiri midem bulaniyor ilac iciyorum fayda etmiyor cok halsiz normalmi.. sari istifar cikiyor oyle
Öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin 1 buçuk aylık olmuş bebis kusman da normal sarı istifra dediğin şey de safra suyu yani normal bir durum korkma o bendede var hala bende 21haftaligim genellikle sabahlari erken saatte aç karına olur sabah seni mideni tutabilcek yiyecekler tüket canım mesela örneğin tuzlu çubuk kraker ve tuzlu nohut sarı leblebi bunları yersen migde bulantin azalır atmazsin ve hangi migde bulantı ilacını kullanıyorsun
Prilam dr mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ilacinıda gece yatmadan önce iç 2 tane içersen sabaha tutar seni gündüz içersen oyüzden halsizlik ve uyku yapabilir canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ilacinıda gece yatmadan önce iç 2 tane içersen sabaha tutar seni gündüz içersen oyüzden halsizlik ve uyku yapabilir canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar