Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gebe kalmadan önce cok mu kilonuz vardi? Gebelikte diyet önerilmez ac kalmanız da siz ve bebek için uygun değil. Paketli yiyecekeler hamur işi aşırı şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak durarak kiloyu kontrol altında tutabilirsiniz. Bide ben hamileyim herseyi yemeliyim diye düşünmeyin sahsen öyle yaptım sadece 1 ayda 3 kilo aldım. Şuan daha dikkat ediyorum
Gebe kalmadan önce cok mu kilonuz vardi? Gebelikte diyet önerilmez ac kalmanız da siz ve bebek için uygun değil. Paketli yiyecekeler hamur işi aşırı şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak durarak kiloyu kontrol altında tutabilirsiniz. Bide ben hamileyim herseyi yemeliyim diye düşünmeyin sahsen öyle yaptım sadece 1 ayda 3 kilo aldım. Şuan daha dikkat ediyorum
Hamilelikte kilo veremezsin. Sadece az kilo alman için doktor liste verebilir sağlıklı bir liste . İsteyerek kilo verirsen ve kendi kafana göre diyet yaparsan bebek beslenmez ve gelişmez.
Hamile iken veremezsin ki canım bende kilolu hamile kaldım 95 civarı vardım hamile kaldigimda ilk hamileligimde yirmi beş otuz kilo almıştım gene aynı olacak diye ödüm kopuyordu o yüzden dikkat ettim paketli yiyeceklerden koladan ekmek ve hamur işinden uzak durdum az az ama doyurucu besinler yedim ve sadece ön kilo aldım doğum yaptığım haftada aldığım bütün kiloyu geri verdim sende benim izlediğim yolu izleyebilirsin çok canin cekersede arada bir çok nadiren yersin hem bebeğin sağlıklı bir şekilde gelişimini tamamlamış olur hemde kilo almamış olursun