Hamile kalamama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Hamile kalamama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,109 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Hamile kalamama
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatma kahraman

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
7 ay önce düşük yaptım 1 aylikti ama ondan sonra hamile kalamadim 2aydir deniyoruz olmuyor doktora gittik eşimde muayene oldu bir sorun yok sakin olun dedi.iliski esnasında boşalmadan sonra kalçaya yastık mi koymaliyim ya da ne yapmaliyim
Kalcana yastık ta koy kuzum ayaklarıni da duvara doğru yüksekte tut belli bir süre hemen inme lavoba ya flan da gitme

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
7 ay önce düşük yaptım 1 aylikti ama ondan sonra hamile kalamadim 2aydir deniyoruz olmuyor doktora gittik eşimde muayene oldu bir sorun yok sakin olun dedi.iliski esnasında boşalmadan sonra kalçaya yastık mi koymaliyim ya da ne yapmaliyim
Bende aynı canım ocakta kürtaj oldum 3 aydır deniyoruz olmuyor bende doktora gözükücem hayırlısı artık💁‍♀️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
HİÇBİRŞEYİ KAFANA TAKMA DESEK BİLİYOM İÇİNDEN ÖYLE KOLAY MI DİYORSUNDUR BİZE AMA BEN KENDİMDEN ÖRNEK VERİYİM 3 YILLIK EVLİLİĞİMİZDE ÇOK DR GEZDİK KİME GİTTİYSEM TEDAVİMİN 3. AYIN SONUNDA AŞILAMA YAPICAZ DEDİLER STRES ÜSTÜNE STRESE GİRDİK EN SON KAYNANAMIN DEDİĞİ SANA BİR ÇOCUK BİLE VEREMİYOR BOŞA GİTSİN DEMESİNE KADAR VARDIK Kİ BEN BU LAFINDA SONRA TEDAVİMİ DE BIRAKTIM GEÇEN YIL EKİM GİBİ BIRAKTIM KAFAMA DA HİÇBİRŞEYİ TAKMADIM OLMUYOSA AYRILALIM DEDİK HATTA EŞİME ODA BANA BEN ÇOCUK İÇİN EVLENMEDİM Kİ SENLE DEDİ OLACAĞI VARSA OLUR TAKMA DEDİ ONUN DEMESİNDEN SONRA KAFAMI BOŞALTTIM VE OCAKTA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM Kİ ÜMİDİMİ BEN TAMAMİYLEN KESMİŞTİM ŞUAN 8. AYIMIZA GİRDİK 31 HAFTALIĞIZ ERKEK OLACAK ADINI HEM KENDİ BABAMDAN HEMDE KAYINBABAMIN ADI OLAN MEHMET KADİR KOYACAZ ALLAH NASİP EDERSE ŞİMDİ KÖPEK GİBİ PİŞMANLAR YA TORUNUMU BANA GETİRMESE DİYE DE KORKUYOR YA
O korku yeter onlara merak etme anlamıyorum insanlarda ki bu mantığa çocuk yoksa boşa ne. Hangi çağdayız. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende aynı canım ocakta kürtaj oldum 3 aydır deniyoruz olmuyor bende doktora gözükücem hayırlısı artık💁‍♀️
Rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun kuzum sağlıklı bir gebelik nasip etsin 🤲🏻

Oya nızam

Kayıtlı Üye
rank

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
O korku yeter onlara merak etme anlamıyorum insanlarda ki bu mantığa çocuk yoksa boşa ne. Hangi çağdayız. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim hayırlısı ile kucağını doldursun kuzum sağlıklı bir gebelik nasip etsin 🤲🏻
Amin canım sağolasın🥰

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Cnm esin boşaldıktan sonra hemen kalkmasın dursun öyle biraz çünkü az bişe bile aksa boşa gitti demek ve adet bittikten sonra hemen dene 1 gün var 1 gün yk ama seninde kalçanın altına yastık koyman lzm akmasın diye esin 10 dk sonra kalktıktan sonra sana dar bir külot varsa dikkatli ve seni sarsmadan kendi giydirsin ve sen öyle kal hıc bı şekilde kalkma ben şuan 1. Yıldır evliyim cnm ve bunları yaparak 4. Ayimda hamile kaldım şuan 34 haftalık olduk inşallah sana da bı faydam dokunur cnm bunları bana doktor söyledi ve ben ona göre yaptım istersen sende dene Allah kucağını boş bırakmasın her annenin de🥰🤗

Tüm sayfalar yüklendi.