Hamile kalmak için adet biter bitmez mi değerlendirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Hamile kalmak için adet biter bitmez mi değerlendirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,533 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalmak için adet biter bitmez mi değerlendirim
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar ben bir kaç aydır çocuk için deniyorum ve hep adetim bitdikten 11 gün sonra başlıyorum günleri çocuk için değerlendirmeye 2 gün arayla bu sefer adetim biter bitmez mi deniyim acaba diye düşünüyorum ne diyorsunuz sizce?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Selam kızlar ben bir kaç aydır çocuk için deniyorum ve hep adetim bitdikten 11 gün sonra başlıyorum günleri çocuk için değerlendirmeye 2 gün arayla bu sefer adetim biter bitmez mi deniyim acaba diye düşünüyorum ne diyorsunuz sizce?
??

Son düzenleme:

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank

??
Yumurtlama takvimi uygulamaları var onlardan takip edebilirsin kaç günde bir adet olduğuna göre değişir yumurtlaman çünkü cnm yada ovulasyon testleri var onlardan da alıp kullanabilirsin

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank

??
Ben büyük oğluma adetimin bir sonraki günü hamile kalmıştım dene canım Allah gönlüne göre versin tez zamanda kucağını doldursun inşallah

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Yumurtlama takvimi uygulamaları var onlardan takip edebilirsin kaç günde bir adet olduğuna göre değişir yumurtlaman çünkü cnm yada ovulasyon testleri var onlardan da alıp kullanabilirsin
Tm cnm normalde 28 günde bir oluyom

Valla takvim felan hiç bakmadım 3 güne bir iki güne bir ideal
Hmm sagol canim tm

Valla takvim felan hiç bakmadım 3 güne bir iki güne bir ideal
Hmm sagol canim tm
Ben büyük oğluma adetimin bir sonraki günü hamile kalmıştım dene canım Allah gönlüne göre versin tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Hmm hayırlısı olsun bakalım sgaol cnm

??
Adetin biter bitmez dene cnm çünkü rahimin aşağıda olduğu için tutma ihtimali yuksek birlikte olduktan sonra hmn duş alma ayaklarını biraz kaldır yat 30 dk sonra duş al ilişkiye girerken acaba adet olacakmiyim acaba hamilemiyim diye düşünme sıkıntı yapma aklından çıkar inşallah Allah'ın izniyle olur cnm benim Allah kalbindekini versin 🙏🏻

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Adetin biter bitmez dene cnm çünkü rahimin aşağıda olduğu için tutma ihtimali yuksek birlikte olduktan sonra hmn duş alma ayaklarını biraz kaldır yat 30 dk sonra duş al ilişkiye girerken acaba adet olacakmiyim acaba hamilemiyim diye düşünme sıkıntı yapma aklından çıkar inşallah Allah'ın izniyle olur cnm benim Allah kalbindekini versin 🙏🏻
Ay çok sağolun verdiğiniz öneriler için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah cümlemizin 😍😍😍

Ftmbrserskn

Kayıtlı Üye
rank
Ben adetimin bittiğinin 2'nci günü denedim hamile kalmak için başardım sende adetin biter bitmez dene

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar