Hamile kalmak için adet biter bitmez mi değerlendirim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Hamile kalmak için adet biter bitmez mi değerlendirim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,533 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile kalmak için adet biter bitmez mi değerlendirim
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demet

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar ben bir kaç aydır çocuk için deniyorum ve hep adetim bitdikten 11 gün sonra başlıyorum günleri çocuk için değerlendirmeye 2 gün arayla bu sefer adetim biter bitmez mi deniyim acaba diye düşünüyorum ne diyorsunuz sizce?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

??
Bide cnm 6 ay olduğu halde olmuyorsa bi doktora görün senden ve eşinden testler istiyorlar bi sorun varsa tedavi oluyorsun ihmal etme

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Canım bi çocuğum var şükür ikinciyi istiyorum sagol ama dediğin için 😊
Anladım ama değişiyor ben bi kaç ay denedim olmadı doktora gittim bi hormonda sıkıntı varmış ilaç verdi aynı ay hamile kaldım hormonlar zamanla değişiyor sonuçta 😉Allah bağışlasın bu arada

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk oqlumda 2 ay denedik olmadı 3cu ayda qebe kaldım. Simdi ikiye hamileyim. Çocuk istiyorduk 2yi ama cesaret edemiyorduk öyle bi şaş kaza qebe kaldm anlatamam bi seferden ibaret we istemsz kazayla qebe kaldım çok şükür rabbim nasip ederse kızım olucak. Adetime 2 qun wardi iliski yaşamıştık son adetim oldu 14 şubat 🤭😄 7 ayım bitti qebelqmn şimdi 😊 her insan bir olurmu bilmiyorum ama adetine qun kala iliski dene bide istersen 😊

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Ben adetimin bittiğinin 2'nci günü denedim hamile kalmak için başardım sende adetin biter bitmez dene
Tm cnm denicem

Ben ilk oqlumda 2 ay denedik olmadı 3cu ayda qebe kaldım. Simdi ikiye hamileyim. Çocuk istiyorduk 2yi ama cesaret edemiyorduk öyle bi şaş kaza qebe kaldm anlatamam bi seferden ibaret we istemsz kazayla qebe kaldım çok şükür rabbim nasip ederse kızım olucak. Adetime 2 qun wardi iliski yaşamıştık son adetim oldu 14 şubat 🤭😄 7 ayım bitti qebelqmn şimdi 😊 her insan bir olurmu bilmiyorum ama adetine qun kala iliski dene bide istersen 😊
Hmm tm. Cnm

Hmm tm. Cnm

Nur Toygar Tıraz

Kayıtlı Üye
rank
Regl gününüz bittikten 1 gün sonra denemeye başlayabilirsiniz. Bende o şekilde değerlendiriyordum. Bir dolu bir boş. Gece uyanıp veya sabah eşiniz uyandığında deneyebilirsiniz en sağlıklı sperm zamanın bu şekilde olduğunu soylemisti doktorum. Hemen kalkmayın birliktelikten sonra kanala girenler zaten yeterli oluyor ama yinede yatmaniz iyi olur. Soğan kuru var hamile olmadığınızdan emin olduktan sonra bunu deneyebilirsiniz. Herşeyin hayırlısı bebisiniz en hayırlı zamanda gelir size inşallah 🙏❤️

Ftmbrserskn

Kayıtlı Üye
rank
Adetin gelirken yumurtaların ve hormonların çok iyi çalışıyor adetin biter bitmez sen dediğim gibi yap yüzde 90 tutar şimdiden kolay gelsin allah yardımcın olsun inşallah 😊

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Adetin gelirken yumurtaların ve hormonların çok iyi çalışıyor adetin biter bitmez sen dediğim gibi yap yüzde 90 tutar şimdiden kolay gelsin allah yardımcın olsun inşallah 😊
Ay inşallah cok sagoll😍😍😍

Regl gününüz bittikten 1 gün sonra denemeye başlayabilirsiniz. Bende o şekilde değerlendiriyordum. Bir dolu bir boş. Gece uyanıp veya sabah eşiniz uyandığında deneyebilirsiniz en sağlıklı sperm zamanın bu şekilde olduğunu soylemisti doktorum. Hemen kalkmayın birliktelikten sonra kanala girenler zaten yeterli oluyor ama yinede yatmaniz iyi olur. Soğan kuru var hamile olmadığınızdan emin olduktan sonra bunu deneyebilirsiniz. Herşeyin hayırlısı bebisiniz en hayırlı zamanda gelir size inşallah 🙏❤️
Insallahhh😍😍çok sagolun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar