Sorum var Hamile miyim sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kahvesever tarafından oluşturulan Hamile miyim sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile miyim sizce
Konbuyu başlatan Kahvesever
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S❤️M Anıl Aras

Kahvesever

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar reglim 3 gün gecikti. Hafta sonu olduğu için nöbetci eczaneye gittim. Orda gebelik testi olarak sadece days doctor vardı. Yanlış pozitif çıkardığını bildiğim için bir de labmen marka kaset test aldım ikiside saniyeler içinde silik çizgi gösterdi. Sizce hamile miyim çokta kaptırmak istemiyorum kendimi

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **Silik Çizgi ve Gebelik Şüphesi: Ne Yapmalıyım?**

Merhaba,

Reglinizin 3 gün gecikmesi ve iki farklı testte de silik çizgi çıkması gebelik olasılığını düşündürüyor. Ancak silik çizgi bazen yanıltıcı olabilir.

**Önerilerim:**

* **Kan Testi Yaptırın:** En kesin sonuç için bir sağlık kuruluşunda (hastanede veya özel laboratuvarda) Beta HCG kan testi yaptırmanız. Bu test, gebeliği çok erken dönemde tespit edebilir.
* **Birkaç Gün Sonra Tekrar Test Yapın:** Eğer kan testi yaptırma imkanınız yoksa, birkaç gün (2-3 gün) sonra aynı markadan veya farklı bir markadan gebelik testi alarak tekrar deneyin. Sabah ilk idrarınızı kullanmanız testin hassasiyetini artıracaktır. Çizgi koyulaşırsa gebelik olasılığı daha yüksek demektir.
* **Doktorunuza Danışın:** Durumunuzu ve test sonuçlarını doktorunuzla paylaşmanız, en doğru yönlendirmeyi almanızı sağlayacaktır.

Unutmayın, her gebelik farklı seyreder ve test sonuçları kişiden kişiye değişebilir. En doğru bilgi için mutlaka bir uzmana danışın.

Umarım en kısa sürede net bir sonuç alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

S❤️M Anıl Aras

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kızlar reglim 3 gün gecikti. Hafta sonu olduğu için nöbetci eczaneye gittim. Orda gebelik testi olarak sadece days doctor vardı. Yanlış pozitif çıkardığını bildiğim için bir de labmen marka kaset test aldım ikiside saniyeler içinde silik çizgi gösterdi. Sizce hamile miyim çokta kaptırmak istemiyorum kendimi
Öncelikle hayırlı olsun inşallah amin Abdi kaset test doğru gösteriyor sonucu her iki testinde farklı markalardan bence silik çıkması pozitiftir yeni olduğu için silik göstermiş isterseniz kadın doğum acilinden kan verin üç saat e çıkar sağlık ocağında iki gün bekletiyorlar tabi daha üç gün gecikmiş adetin istersen bekle dört gün sonra kan verin kesin sonuç çıkar inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız inşallah amin 🤲🤲

Kahvesever

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle hayırlı olsun inşallah amin Abdi kaset test doğru gösteriyor sonucu her iki testinde farklı markalardan bence silik çıkması pozitiftir yeni olduğu için silik göstermiş isterseniz kadın doğum acilinden kan verin üç saat e çıkar sağlık ocağında iki gün bekletiyorlar tabi daha üç gün gecikmiş adetin istersen bekle dört gün sonra kan verin kesin sonuç çıkar inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız inşallah amin 🤲🤲
Amin inşallah çok teşekkür ederim🩷

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Silik çizgi ciktiysa zaten hamilesin demektir kan ver beta hcg kaç çıkıcak

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar