Hamile olabiliiyim

• Konbuyu başlatan Özyük
  • Toplam 19 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Özyük tarafından oluşturulan Hamile olabiliiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,817 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile olabiliiyim
Konbuyu başlatan Özyük
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hanmtutenk

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
6 mart adet oldum şimdi ise sabah kalktığımda başım dönüyor midem bulanıyor. Aynı adet alacakmişim gibi bir his var. yani bedenimde bir şeyler oluyor ama ben anlamiyorum
Bende adetim gecikmesine 5 gün kala midemin bulandığını farkettim aşerme oldu adet gecikmeme 1 gün kala idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan testi yaptım gebe olduğumu farkettim canım şimdi 23 haftalık hamileyim 😊 yani bazen belirtiler erken ortaya çıkabiliyor hakkında hayırlısı neyse o olsun Rabbim gönlüne göre olanı versin sana 😍😍inşallah bebiş vardır ♥️

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
1 haftamı😁 1haftalık gebelkte bebek bile yoktur pskljktır o ... 5haftada bile nokta kadar bebek oluyo yani. Daha gebelk tam olşmadan bu tarz belirtiler olması beklenmez
Valla keşke olmayaydı bulantidan hamileyim dedim doktora gittik hamile dedi 2.gebeliğim ilkinde 3.ayda bulantım olmuştu , doktor bu bebeğim için 3 haftalık bile yok demişti. Hamileliği beklemiyordum bu yüzden psikolojimde öyle bir durum söz konusu değildi nasip 😄 ikizlerim henüz küçük bakalim

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
6 mart adet oldum şimdi ise sabah kalktığımda başım dönüyor midem bulanıyor. Aynı adet alacakmişim gibi bir his var. yani bedenimde bir şeyler oluyor ama ben anlamiyorum
Cnm normalde kaç günde bı adet oluyorsan adet gecikmesini bekle bı 4 gün kadar sonra test al eczaneden erken gebelik testi kesin sonuç alırsın

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Valla keşke olmayaydı bulantidan hamileyim dedim doktora gittik hamile dedi 2.gebeliğim ilkinde 3.ayda bulantım olmuştu , doktor bu bebeğim için 3 haftalık bile yok demişti. Hamileliği beklemiyordum bu yüzden psikolojimde öyle bir durum söz konusu değildi nasip 😄 ikizlerim henüz küçük bakalim
4haftada bile bebek gözükmezki 4.5haftalarda anca kese görünür . 5 haftada bebek tam yoktr sdce nokta görünür doktorunz tuhaf bi yorum yapmş yada kan değernize göre yorum yapmştr ultrasonda 1.2.3 hafta bişey görnmez yani. Hayrlısı olsn herşet nasp tabi 😊👍

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
4haftada bile bebek gözükmezki 4.5haftalarda anca kese görünür . 5 haftada bebek tam yoktr sdce nokta görünür doktorunz tuhaf bi yorum yapmş yada kan değernize göre yorum yapmştr ultrasonda 1.2.3 hafta bişey görnmez yani. Hayrlısı olsn herşet nasp tabi 😊👍
Valla onu bilemem önce 1 aylık dedi sonra 3 hafta bile yok demişti. Şuan da doğdu doğacak aynen hayırlısı 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.