Hamile ve kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zhra tarafından oluşturulan Hamile ve kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,913 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamile ve kilo
Konbuyu başlatan Zhra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Zhra

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hamile kalmak istiyorum ama kilom fazla o yüzden diyete başladım 110 kilodan şuan 106 kiloya düştüm hamile kalmak için kaç kilo olmam lazım yardımcı olur musunuz

Merhaba hamile kalmak istiyorum ama kilom fazla o yüzden diyete başladım 110 kilodan şuan 106 kiloya düştüm hamile kalmak için kaç kilo olmam lazım yardımcı olur musunuz
Canım ya kıyamam bence biraz daha kilo ver hamileyken malum alıyosun bende kilolu gebeyim üçünde de kiloluydm kilo almaym diye kara kara düşünüyorm biraz daha zayıflarsan daha rahat geçirirsin hamileliği

Zhra

Kayıtlı Üye
rank
80 olsan rahat olur senin için tabi normalde 60 olman lazm
Teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ya kıyamam bence biraz daha kilo ver hamileyken malum alıyosun bende kilolu gebeyim üçünde de kiloluydm kilo almaym diye kara kara düşünüyorm biraz daha zayıflarsan daha rahat geçirirsin hamileliği
İnşallah şuan vermeye çalışıyorum elimden geldiği kadar

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm biraz daha kilo ver bence.. gerçi kilo ile gebelik arasında doğru oranti var mı bilmiyorum bı kadın dogumcuya sor istersen

Tüm sayfalar yüklendi.