Yapıyorum canım çok şükür naz çeken biri bide çekmese yandık evet bende duydum öyleleri varmış benim ikiside hep kusma yememe şeklinde geçtiği için bunda da umudum yoktu2 hamileligim aşırı zor geçti yeni dogum yaptim buda 4 5 ay ağır geçti sonra rahatladım mesela bnm arkadaşım.var 4 gebelik yaptı 4 gebeliktede mesela hiç hamile değilim sanki dedi hiç bir konuda sorun yasamdi inşallah sende rahat bir hamilelik geçirirsin keyfini çıkar arada çok rahat olma nazinida yap cnm eşine
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dimi yaa keşke hiç hissetmesem 9 aylık oğlum var diğeri 2 buçuk yaşında zor geçer o zaman kesin kus kus ayy düşünmesi bile kötüHer gebelik aynı olmuyor kuzum ben ilk gebeliğimde bayağı 3 4 ay boyunca da kusmuştum ama ikinci gebeliğimde bir şekilde bir belirti kusmam mide bulantısı hiçbir şey yoktu sadece belim ağrıyordu endişe etme normal bir durum bugünlerin tadını çıkar ileriki haftalarda eminim belirtileri hissedeceksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
13 te başlayıp ne kadar sürdü canımAhahah bende ikinci gebeliğimde yani şuan kimde öyleydim 13. Haftaya kadar asla mide bulantısı olmsfı ama ondan sonra ölüyorum sandım normal yani canım endişe etme