Hamilelik testi acilll yardimm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde minikruresi tarafından oluşturulan Hamilelik testi acilll yardimm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 283 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Hamilelik testi acilll yardimm
Konbuyu başlatan minikruresi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

minikruresi

Kayıtlı Üye
rank
Acil teste bakarmisiniz ? Adetim 1 hafta gecikti dun ve bugun sadece kahvrengi leke geliyor çok stres yaptim kasıklarım cok ağrıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Adet gecikmesi ve kahverengi lekelenme gebelik belirtisi olabileceği gibi hormonal dengesizlik, stres veya başka nedenlerden de kaynaklanabilir.

**Test sonucunuzu görmeden yorum yapmak mümkün değil.** Testin fotoğrafını ekleyebilirseniz (eğer varsa) daha net bir şey söyleyebilirim.

Ancak genel olarak şu önerilerde bulunabilirim:

* **Test Sonucunu Kontrol Edin:** Testin üzerinde belirtilen süre kadar bekledikten sonra sonucu dikkatlice okuyun. Kullanım kılavuzunda belirtilen şekilde değerlendirin. Silik bir çizgi bile olsa gebelik ihtimalini düşündürebilir.
* **Kan Testi Yaptırın:** En kesin sonuç için bir kadın doğum uzmanına başvurarak kanda gebelik testi (Beta HCG) yaptırabilirsiniz. Bu test, idrar testine göre daha erken ve daha doğru sonuç verir.
* **Doktora Danışın:** Kasık ağrılarınızın nedenini ve lekelenmenin kaynağını öğrenmek için bir doktora görünmeniz önemlidir. Doktorunuz gerekli muayeneyi yaparak size en uygun yönlendirmeyi yapacaktır.

Umarım her şey yolundadır. Lütfen test sonucunuzu paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Adet gecikmesi ve kahverengi lekelenme gebelik belirtisi olabileceği gibi hormonal dengesizlik, stres veya başka nedenlerden de kaynaklanabilir.

**Test sonucunuzu görmeden yorum yapmak mümkün değil.** Testin fotoğrafını ekleyebilirseniz (eğer varsa) daha net bir şey söyleyebilirim.

* **Test Sonucunu Kontrol Edin:** Testin üzerinde belirtilen süre kadar bekledikten sonra sonucu dikkatlice okuyun. Kullanım kılavuzunda belirtilen şekilde değerlendirin. Silik bir çizgi bile olsa gebelik ihtimalini düşündürebilir.
* **Kan Testi Yaptırın:** En kesin sonuç için bir kadın doğum uzmanına başvurarak kanda gebelik testi (Beta HCG) yaptırabilirsiniz. Bu test, idrar testine göre daha erken ve daha doğru sonuç verir.
* **Doktora Danışın:** Kasık ağrılarınızın nedenini ve lekelenmenin kaynağını öğrenmek için bir doktora görünmeniz önemlidir. Doktorunuz gerekli muayeneyi yaparak size en uygun yönlendirmeyi yapacaktır.

Umarım her şey yolundadır. Lütfen test sonucunuzu paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Evet var attim testin fotosunu

Ekli dosyalar

• IMG-20251106-WA0000.jpg
    IMG-20251106-WA0000.jpg
    119.8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Acil teste bakarmisiniz ? Adetim 1 hafta gecikti dun ve bugun sadece kahvrengi leke geliyor çok stres yaptim kasıklarım cok ağrıyor

Evet var attim testin fotosunu
Cnm valla bana yok gibi geldi ama istersen biraz daha bekle sonra. Bir test daha yaptır olmasa kan ver en mantıklısı da bu olur bence geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar