Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah'ım daha minicik muz ,kasar ,ceviz ,yoğurt , avakado, mandalina , salata gibi şeyler kilo aldırır sabahları haşlanmış yumurta, ıspanak, pırasa, ve doktorun verdiği folik asit bunlar bildiğim kadarı ile baya etkili canım haftada bir olsa bile tüket Rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kendimde bunları tüketiyorum aynısını yazmak istedim. Bir de bolca su ve havuç tuket kuzum
YouTube de bir doktor var bununla ilgili videosu vardı demişti ki ne kadar uğraşırsaniz uğraşın bebeğin alacağı kilo çoktan bellidir anneler endiselenip herşeyi yiyor ama sadece kendi kilo alıyor anneler sağlıklı beslensin bebek alacağını alır demişti pek takmamak lazım sağlıklı olsunlar da
Allah'ım daha minicik muz ,kasar ,ceviz ,yoğurt , avakado, mandalina , salata gibi şeyler kilo aldırır sabahları haşlanmış yumurta, ıspanak, pırasa, ve doktorun verdiği folik asit bunlar bildiğim kadarı ile baya etkili canım haftada bir olsa bile tüket Rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kendimde bunları tüketiyorum aynısını yazmak istedim. Bir de bolca su ve havuç tuket kuzum
Mevsim meyveleri ve sebzeleri, süt ve süt ürünleri, yumurta, pekmez, kırmızı ve beyaz et. Kızartma, bol yağlı ve salçalı yemekler ve hamur işlerinden uzak dur
Mevsim meyveleri ve sebzeleri, süt ve süt ürünleri, yumurta, pekmez, kırmızı ve beyaz et. Kızartma, bol yağlı ve salçalı yemekler ve hamur işlerinden uzak dur