Hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bilge tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 905 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan Bilge
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bilge

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar şuan 7 hafta 2 günlük hamileyim ne yersem bebegime kilo aldırım
Allah'ım daha minicik 😍muz ,kasar ,ceviz ,yoğurt , avakado, mandalina , salata gibi şeyler kilo aldırır sabahları haşlanmış yumurta, ıspanak, pırasa, ve doktorun verdiği folik asit bunlar bildiğim kadarı ile baya etkili canım haftada bir olsa bile tüket Rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kendimde bunları tüketiyorum aynısını yazmak istedim. Bir de bolca su ve havuç tuket kuzum

A

Adsız anne adayı

Guest
YouTube de bir doktor var bununla ilgili videosu vardı demişti ki ne kadar uğraşırsaniz uğraşın bebeğin alacağı kilo çoktan bellidir anneler endiselenip herşeyi yiyor ama sadece kendi kilo alıyor anneler sağlıklı beslensin bebek alacağını alır demişti pek takmamak lazım sağlıklı olsunlar da

Bilge

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum.herseyden az az ama çok öğün ye yani sık sık ye ama az az ye rahatsız etmesin diye hani
Hayırlı olsun canım
Teşekküler canim

Allah'ım daha minicik 😍muz ,kasar ,ceviz ,yoğurt , avakado, mandalina , salata gibi şeyler kilo aldırır sabahları haşlanmış yumurta, ıspanak, pırasa, ve doktorun verdiği folik asit bunlar bildiğim kadarı ile baya etkili canım haftada bir olsa bile tüket Rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kendimde bunları tüketiyorum aynısını yazmak istedim. Bir de bolca su ve havuç tuket kuzum
Teşekkürler evet daha çok küçük onun için zamanı gelince o kilolu almak istiyorum elime

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Mevsim meyveleri ve sebzeleri, süt ve süt ürünleri, yumurta, pekmez, kırmızı ve beyaz et. Kızartma, bol yağlı ve salçalı yemekler ve hamur işlerinden uzak dur

Tüm sayfalar yüklendi.