Sorum var Hamilelik

• Konbuyu başlatan İkra masall
  • Toplam 110 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkra masall tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,365 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan İkra masall
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gulpare

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Evet öğle çıktı biri kırmızı biri silik pembe fazla net değil evlendikten 9aya girmeden yapmıştım testi bu çıktı neden daha önce kan testi verdim çıkmadı 3ay önce
Çünkü daha yeni hamilelik var demekki canm,cidden bu soruyu ben yanlış okumus olayim🙈evlilik de 9.aya girmenin onemi yok ki ,gebelik başlayınca 9 ay sürer..şimdi hamilesin cizgi çıktıysa, 3 ay önce gebelik olmamış demekkki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çünkü daha yeni hamilelik var demekki canm,cidden bu soruyu ben yanlış okumus olayim🙈evlilik de 9.aya girmenin onemi yok ki ,gebelik başlayınca 9 ay sürer..şimdi hamilesin cizgi çıktıysa, 3 ay önce gebelik olmamış demekkki
Gebe kalmaktan çok, nasil olur,seni neler bekliyor, iyice araştır, öğren, pek bilgin yok gibi..senin ve bebegin için ogrenmelisin

Alykyk

Kayıtlı Üye
rank
Adetlik iken ilişki sağlıksız oldu kadar dinimizce uygun değildir,(haramdir) sana ve eşine pek zor zarari var,enfeksiyon olma olasılığı yuksek
Katılıyorum size hem haram hemde sağlıksız bildiğim kadarıyla adetin bitiminde ilişki olduğu zaman hamile kalma oranı daha yüksek

Artık adetliyken de iliskiye giriyorlar pesss !!!
Çok saçma ya nasıl oluyo öyle kanama devam ediyosa nasıl ilişki olur ki bilemedim pes ki nasıl pesss

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Katılıyorum size hem haram hemde sağlıksız bildiğim kadarıyla adetin bitiminde ilişki olduğu zaman hamile kalma oranı daha yüksek

Çok saçma ya nasıl oluyo öyle kanama devam ediyosa nasıl ilişki olur ki bilemedim pes ki nasıl pesss
Evet kuzum kesinlikle

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Cnm bunun hıcbır acıklaması yok defalarca pay acıyor dacma sacma soruyor ve benim nacızane fıkrım kadın oldugundan bıle süpheleyım. Sapık erkek kapasitesi alıyor sordukları sınır oldum dalga gecıyor bu şekil 😡😡😡
Valla kuzum dünden beri 7 8 tane post açmış ben anlamıyorum insanlarin işi gücü yok mu böyle saçma şeylerle uğraşıyorlar bizi de sinir ediyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.