Sorum var Hamilelik

• Konbuyu başlatan İkra masall
  • Toplam 110 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkra masall tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,337 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan İkra masall
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gulpare

Aysima-lisa`nın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum dünden beri 7 8 tane post açmış ben anlamıyorum insanlarin işi gücü yok mu böyle saçma şeylerle uğraşıyorlar bizi de sinir ediyorlar
Haklısın cnm bız anneler bilgi edınmek ıcın paylar acıyoruz bilmedigimiz varsa diye bunlarda sapıklık pısluk derdınde sınır edıcı bir durum. Devam ederse bu kısı ben durmam zaten cıkarım bu sayfadn erkek benim tahmınım bu kısı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Haklısın cnm bız anneler bilgi edınmek ıcın paylar acıyoruz bilmedigimiz varsa diye bunlarda sapıklık pısluk derdınde sınır edıcı bir durum. Devam ederse bu kısı ben durmam zaten cıkarım bu sayfadn erkek benim tahmınım bu kısı
Çıkar yakında kokusu bakalım

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
9aylik evliyim vajinalde sumsuklu hafif Sarı akıntı olma yorgunluk olma halsizlik kas ağrısı baş ağrıma arada olma arada mide bulanma hamilelik nezaman olur adetliyken 4gun gece ilişki oldu hamile kalınır mı kalabilirmiyim karın ağrısı kasılma olur
Dinimize göre adetliyken ilişki olmaz canım o günü Rabbimiz kadinlara dinlenme olarak vermis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi. Doktora gidip ilaç kullanmak lazım. Adetliyken iliski olması normal değil bana göre. Doktorlara göre de adetin bitimine son 3-4 gün kala hamile kalma olasılığı yüksek.
Ama adetliyken ilişki olmaz ki

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi. Doktora gidip ilaç kullanmak lazım. Adetliyken iliski olması normal değil bana göre. Doktorlara göre de adetin bitimine son 3-4 gün kala hamile kalma olasılığı yüksek.
Ama adetliyken ilişki olmaz ki
Canım adetliyken ilişkiye girmez. Hem eşin tiksinmesine sebeb olur normal bı durum değil bence. Bitsin sonra gir acelesi ne kizzzz😁 yumurtlama günü takip et. Hamile kalmak istiyorsan yumurtlama günü beraber olup aynı zamanda senin de organizm olman gerek daha kolay hamile kalirsin
Kadın orgazm olmasa da hamile kalınmaz mi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ne geliyor aklına cnm söylese utansın bu kısı
Sadece dalga geçmek için yapılan postlar bence . Hayır bir insan 3 ay önce yaptığı testle şuan yaptığı testin arasında ki farkı bilir dün gebesin diyoruz 3 ay önce negatif çıktı diyor kendi fikrimce alay ediyor

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Bencede canım utanması varsa kendısı durmaz zaten pıslık karaktersiz
Hayır ya çıkmayın o çıksın bize ne cevap vermeyiz olur biter

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar