Sorum var Hamilelik

• Konbuyu başlatan İkra masall
  • Toplam 110 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkra masall tarafından oluşturulan Hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,323 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelik
Konbuyu başlatan İkra masall
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gulpare

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle canım bu insanlar bı haber yaptıklarını çok rahat söylüyorlar anlayamıyorum
Vallaha tamam ilişkiye girdim dersin de bu kadar detay vermekye ne bileyim özel denen bir şey var . Hayır birde hiç mi tiksinmediler 🤢

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Aynrn öyle aklıma geliyor bir şeyler ama hayırlısı
Ne oluyor kızlar gene kaçırdığım birşeymi oldu 🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ama adetliyken ilişki olmaz ki

Kadın orgazm olmasa da hamile kalınmaz mi
Canım kadın orgazm olduğunda daha hızlı hamile kalınır. Sperm yumurta içine girip dollemesi kolay olur. Hızlı gebelik olur yani

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ne oluyor kızlar gene kaçırdığım birşeymi oldu 🤔

Canım kadın orgazm olduğunda daha hızlı hamile kalınır. Sperm yumurta içine girip dollemesi kolay olur. Hızlı gebelik olur yani
Valla kuzum arkadaş bir gecede 8 9 tane aynı post açtı hepsi aynı konu hayır cevap veriyoruz ama tadmin olmuyor sanırım sonra ortalıktan kayboluyor birde resmen regl iken bile ilişkiye girdiğini yazmış bu kadar açık şeyler ilk kez yazılıyor burda tamam kadınlar eşimle ilişkiye girdik diyor ama bu kadr ayrıntı verilmesi ne bileyim hepimizin tuhafıma gittş

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum arkadaş bir gecede 8 9 tane aynı post açtı hepsi aynı konu hayır cevap veriyoruz ama tadmin olmuyor sanırım sonra ortalıktan kayboluyor birde resmen regl iken bile ilişkiye girdiğini yazmış bu kadar açık şeyler ilk kez yazılıyor burda tamam kadınlar eşimle ilişkiye girdik diyor ama bu kadr ayrıntı verilmesi ne bileyim hepimizin tuhafıma gittş
Evet birde regl nasıl tiksinmiyor. Ana vatan kan ağlıyor resmen 😁. Tövbe tovbeee hamile de kalınmaz regliyken saçma internette denilen birşey var en cahil bile artık ordan bakıp görüyor doğruyu.

G

Gülpare

Guest
Ben bu testi 4gun önce yaptım test biri kırmızı biri silik pembe

Ahahahahah anlamak için 10 kere okudum yine anlamadım, ablacım doğru düzgün yazsana.. kanda enfeksiyon varsa yine aynı şeyler olabilir, tansiyon problemin varsa yine aynı şeyler olabilir, 35 haftalık hamileyim mesela ne tiksinme oldu ne baş dönmesi ne mide bulantısı, git ver kan testi ya

Ahahahahah anlamak için 10 kere okudum yine anlamadım, ablacım doğru düzgün yazsana.. kanda enfeksiyon varsa yine aynı şeyler olabilir, tansiyon problemin varsa yine aynı şeyler olabilir, 35 haftalık hamileyim mesela ne tiksinme oldu ne baş dönmesi ne mide bulantısı, git ver kan testi ya

Allah herkese hayırlı evlat versin eli ayağı güzel kaderi olsun kan testi Haziran başı vermiştim çıkmadı hamilelik 12gun önce yaptım negatifti 9aylik evliyim illaha birsene beklenmelimi Allah derse o olur inşallah bu ay hamile olduğumu dutmayi nasip eder rabbim dua

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Allah herkese hayırlı evlat versin eli ayağı güzel kaderi olsun kan testi Haziran başı vermiştim çıkmadı hamilelik 12gun önce yaptım negatifti 9aylik evliyim illaha birsene beklenmelimi Allah derse o olur inşallah bu ay hamile olduğumu dutmayi nasip eder rabbim dua
Regl gecti mı peki canım bu ay regl oldun mu eğer regl olmadıysa yeniden kan ver

G

Gülpare

Guest
Evet öğle çıktı biri kırmızı biri silik pembe fazla net değil evlendikten 9aya girmeden yapmıştım testi bu çıktı neden daha önce kan testi verdim çıkmadı 3ay önce
Bundan kaç ay önce yaptım tek kırmızı biri pembe çıkmıştı ama hamile olmadım 9aya girdim inşallah bu ay olur 15sinde regli olmamda anne olmak nasip olur herkese nasip olsun dilegene dua etmeniz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar