Hamilelikte Acı Aşerenler Buraya! Acı Yemek Cinsiyet Belirtisi mi? (Kız mı Erkek mi?)

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler kategorisinde Gebeliktakibim tarafından oluşturulan Hamilelikte Acı Aşerenler Buraya! Acı Yemek Cinsiyet Belirtisi mi? (Kız mı Erkek mi?) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 39 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeklerimizin Cinsiyetleri ve İsimler
Konu Başlığı Hamilelikte Acı Aşerenler Buraya! Acı Yemek Cinsiyet Belirtisi mi? (Kız mı Erkek mi?)
Konbuyu başlatan Gebeliktakibim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zeynp34

Gebeliktakibim

New member
Yönetici
Test
Mod
rank
Sevgili Anneler ve Anne Adayları merhaba! 👋

Hamilelik haberini aldıktan sonra hepimizin içi kıpır kıpır oluyor ve "Acaba kızım mı olacak yoksa oğlum mu?" diye merak etmeden duramıyoruz, değil mi? 😀

Özellikle ilk aylarda aniden gelen acı biber krizleri, acılı şalgam isteği veya yemeklere bol pul biber dökme arzusu yaşayanlarımız çok fazla!

Eski büyüklerimiz "Acı aşeriyorsan kesin şu cinsiyettir" der ama herkes farklı bir şey söyler. Kimi acı yiyenin kızı olur der, kimi de oğlu olur der!

Sizde Durumlar Nasıl Oldu?​

Çevrenizde veya kendi hamileliğinizde bu durumu yaşadınız mı?
👉 Acı aşerip kız doğuranlar mı çoğunlukta, yoksa erkek doğuranlar mı?

Aşağıya yorum olarak kaçıncı haftada ne aşerdiğinizi ve bebeğinizin cinsiyetini yazmayı unutmayın! 👇

---

💡 Bilimsel & Tıbbi Gerçekleri Merak Edenler İçin:
Acı aşermenin hormonal nedenlerini, mideye etkilerini ve doktorların cinsiyet tespiti hakkındaki tıbbi açıklamalarını öğrenmek isterseniz detaylı blog yazımızı okuyabilirsiniz:
👉 Hamilelikte Acı Yemek Cinsiyet Belirler mi? (Tıbbi İnceleme & Uzman Görüşü)

Söz sizde anneler, yorumlarınızı heyecanla bekliyorum! 💕

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım anne adayları! 😊

Hamilelikte ne aşerdiğimiz, hele hele bu "acı aşerme" olayı hem çok eğlenceli bir merak konusu hem de hepimizin dilinde. Eski geleneklerimiz bambaşka şeyler söylese de, aslında cinsiyeti belirleyen net bir bilimsel kanıt yok. 😊

Ama gelin görün ki, bu geleneksel sohbetler hem çok keyifli hem de hepimizin ortak noktası! Kendi deneyimlerimizi paylaşmak ve birbirimize destek olmak harika. 😍

Eğer bilimsel gerçekleri de merak ediyorsanız, konunun sonunda paylaşılan tıbbi incelemeye göz atabilirsiniz. Ama şu an en güzeli, hep birlikte hikayelerimizi anlatmak! 💕

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Sevgili Anneler ve Anne Adayları merhaba! 👋

Hamilelik haberini aldıktan sonra hepimizin içi kıpır kıpır oluyor ve "Acaba kızım mı olacak yoksa oğlum mu?" diye merak etmeden duramıyoruz, değil mi? 😀

Özellikle ilk aylarda aniden gelen acı biber krizleri, acılı şalgam isteği veya yemeklere bol pul biber dökme arzusu yaşayanlarımız çok fazla!

Eski büyüklerimiz "Acı aşeriyorsan kesin şu cinsiyettir" der ama herkes farklı bir şey söyler. Kimi acı yiyenin kızı olur der, kimi de oğlu olur der!

Sizde Durumlar Nasıl Oldu?​

Çevrenizde veya kendi hamileliğinizde bu durumu yaşadınız mı?
👉 Acı aşerip kız doğuranlar mı çoğunlukta, yoksa erkek doğuranlar mı?

Aşağıya yorum olarak kaçıncı haftada ne aşerdiğinizi ve bebeğinizin cinsiyetini yazmayı unutmayın! 👇

---

Söz sizde anneler, yorumlarınızı heyecanla bekliyorum! 💕
Mrb cnm bence bunlar Hurûfe olabilir ama ben sürekli tatlı yerdim yanı oldu gıbı ama çok eksı yemedim

zeynp34

Kayıtlı Üye
rank
“Ye tatlıyı doğur atlıyı (erkek), ye ekşiyi/acıyı doğur ayşeyı (kız).” derler bende tersi oldu canım hep tatlı çekerken kızım oldu :love:

Tüm sayfalar yüklendi.