Temiz çıktı cnm ikili testim sadece yaş riskinden dolayı istiyor teşekkür ederim desteğine sağlıklı doğdu demi bebeğin seninCanim bende sana soyle zoyleyeyim bende39 yasimda dogurdum banada dediler ayni senin gibi ama benim ikili teslerim temiz cikdi bana doktor dediki amnoyo sentez yaptircaksin dedi eger abla diyelimki bebekde bi sorun cikti aldirtcanmi dedi bende dedimki kesinlikle hayir allahtan gelene raziyim dedim doktorda dediki ozaman abla bence hic yaptirma dedi zaten ikili testinde temiz cikmisdedi gine sen bilirsin dedi doktor bnim dusuncem bence iki litestin temiz cikdiysa hic yaptirma bebegini riske atma tabi gine senbilirsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım kıyamam Allah yardımcın olsun aldırmayı düşünmüyorum açıkçası o yüzdende yaptırmıycam teşekkür ederim desteğineCanım wallaha benim Bebeğimde rahatsızlık var diyaframhernisi bunu görünce bendende istediler ama ben aldırmadım bebeğinde zihinsel.bir rahatsızlık çıkarsa aldırcaksan aldırmıcaksan hiç o riske girme düşme tehlikesini bırak o iğne kafasınada saplana bilir yani tehlikesi var her.turlu