Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oda kayra gibi ben sahura kalkınca uyanıyor çocuk ben kalkmazsam uyanmıyor . Annem bugün uok kardeşime ben hazırladım sahuru eşek hemen uyandı şimdi onu uyutuyorum dandini dandini söyleyip sırtını ufalayarak
Oda kayra gibi ben sahura kalkınca uyanıyor çocuk ben kalkmazsam uyanmıyor . Annem bugün uok kardeşime ben hazırladım sahuru eşek hemen uyandı şimdi onu uyutuyorum dandini dandini söyleyip sırtını ufalayarak
Biseyler yedir o zaman belki sabah geç uyanır tosuncukkız benimki yatakta olmadığımı hissediyor gün içinde bile uyutuyorum bende kendi yatağıma uzanıyorum o ara onu sallıyorum yavaşça kalkıp gitmeye kalksam hemen uyaniyo ama yanında uyusam üç dört saat yatıyor ne iş anlamadım
Biseyler yedir o zaman belki sabah geç uyanır tosuncukkız benimki yatakta olmadığımı hissediyor gün içinde bile uyutuyorum bende kendi yatağıma uzanıyorum o ara onu sallıyorum yavaşça kalkıp gitmeye kalksam hemen uyaniyo ama yanında uyusam üç dört saat yatıyor ne iş anlamadım
Kayra da öyleydi kuzum son 2 aydır öyle değil gündüz uykusunda ama gece yanından kalktığımı anlıyor en azından 1 saat sonra fark ediyor anne anne diye bağırıyor nerdeyşm diye. Aç değil ki canım yemeğini yiyip yatmıştı 8 de uyudu saat 2 gibi biraz mama vermiştim tekrar sıkıntı çıkarmasın diye şuan uyuyor aç olsa tövbe uyumaz zaten