Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallq cnm bi ara takinti yaptim okadar sey yedim takinti yaptigindanmidir nedir hic biri bi ise yaramadi kendi haline biraktim elime ne gecerse yiyorum kizartma yagli seyler haric suan gelisimi daha iyi
Vallq cnm bi ara takinti yaptim okadar sey yedim takinti yaptigindanmidir nedir hic biri bi ise yaramadi kendi haline biraktim elime ne gecerse yiyorum kizartma yagli seyler haric suan gelisimi daha iyi
Dr verdigi ilaclari düzenli kullaniyorum ekstra bebek icin gunde 1 muz 1 bardak kefir 1 veya 2 havuc meyve bol sebze haftada bir tavuk et yiyebilirsen balık bebeğin gelişimi iyi şükür bende bir hafta geriden geliyor dum suan tam gununde gelişimi 2 gun önce gordum bebisimi
Valla canım hiç özel çaba harcama, ben normalde de çok yemek ayırırım. İlk hamileliğim de canım o an ne isterse onu yaptım yedim. 3850 gr doğdu oğlum bende 8 kilo almıştım. Şuan 4 aylık hamileyim yine aynı şekilde devam ediyorum. 7 aylıkken hamile olduğum ortaya çıkıyor