Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
He kedi dogurucam deseydin allahim ya son haftalarda kilo alıyor zaten bebekler 35 haftalik hamileyim bende bugun kontrolden geldim 2800 dedi kilosuna benim 29 haftd 1200 du kilosu
Gayet iyi maşAllahh. Dinleme kayınvalideni ben 28 haftalık gittim en son kontrolüne 1.220 grdı. Doktor gayet normal dedi. Asla sıkıntı yapmadım. Yani sıkıntı yapacağın hiçbir şey yok milletin laflarına kulak asma. Zaten herkes doktor kesiliyo başımıza.
Hey allahim bu kaynana sorunsallarimiz nezaman biticeekk rabbimmmmmmm tez vakitte al bu dunyada fazla oylandirma (amin)
Gayet normal canim son haftalarda bol bol.kilo aliyor meraketme . Kulaklarini tika duyma etrafindakileri
Cnm haftasına göre gayette iyi kilosu masalah sen o kayınvalidene bakma onlar ne bilsin hafta hafta bebek gelişimini.. sen araştır korkma başkalarının ne dediğine kulak asma