Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varHamilelikte boğazda yanma.. Acil yardımcı olun lütfen
Maden suyu iç bak göreceksin bir gün boyunca etkisini koruyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kız kayranın doğumu berbatttı yani 27. Haftada erken doğum riski sonra iki hafta ile su gelmesi sonra doğum iyi ama sonrası 3 ay anlara Zekai tabirden çıkamadık biz her allahın günü sabah 7 git Akşam 4 de geri eve gel annem olmasa nasıl giderdim bilmiyorum . Şimdi dua ediyorum inşallah bu minikte abisi gibi anemi taşıyıcısı olarak doğmaz diye yoksa bir uzamış sarılık vakası daha yolda yani kesin . Kayra şuan elimin üstünde araba sürüyor düşün başka bir yer kalmamış gibi
Kızlar 23+6 günlük hamileyim
Çok felaket şekilde boğazda yanma var..
Bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından oluyomuş ama şuan ilaç yok evde acil ne yaparsam geçer
Bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığından oluyomuş ama şuan ilaç yok evde acil ne yaparsam geçer
Inanırmısın şuan bnde öyleyim ya bir gün boyunca ağzıma bisey almadım sancım da oluyo ara ara . He bide çok çok afedersin ishal de yapıyo sancı miğde yanması..Valla dua ediyom şu kızı Bi an önce doğurmak için daha 3 ayım varrr
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi