Hamilelikte bütün yiyeceklerden tiksinen var mı .

• Konbuyu başlatan Amine
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Amine tarafından oluşturulan Hamilelikte bütün yiyeceklerden tiksinen var mı . başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 561 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte bütün yiyeceklerden tiksinen var mı .
Konbuyu başlatan Amine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayse53
A

Amine

Guest
Meyve hariç bütün yiyeceklerden tiksinen var mı. İştahım yok yemek aklıma gelince midem bulanıyor

E

Esmacakmakk

Guest
Ben 5.5 6 ay kustum ve işe giderken market tabelası görsem içerde satılan şeyler aklıma gelince kusardım:( balıkçı görünce zaten kusardım... Balıkçı varsa gözlerimi kapatıp geçiyordum :(

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende hiçbirşey yiyip içemiyorum meyve bile su dahi içemiyorum geçen serum takıldı öyle o gün birşeyler yedim ama etkisi geçtiği gibi aynı hiçbirşey yiyemiyorum

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Meyve hariç bütün yiyeceklerden tiksinen var mı. İştahım yok yemek aklıma gelince midem bulanıyor
Bende senin gibiydim hiç birşey yiyemiyordum sadece meyve su bile suyun yerine meyve suyu içe biliyordum iki günde bir serum takiyorlardi serum geçince yine aynı bugün 17+5 gün oldum mide bulantılarım kusmlarim devam ama en azından yavaş yavas birşeyler yemeye başladım meraketme canm seninde duzelicek

Tüm sayfalar yüklendi.