hayır canim asla yaptirmam .. hamile olmasam da yaptirmam.. ben ve bebegim denek degiliz. hamilelikte sadece parol icebiliyoken , icinde ne oldugu bilinmeyen ve ileride ne gibi bi yan etkisi olacagini bilmedigim bi sıvıyı asla vucuduma zerkettirmem.. o kimyasallarin anne karnindaki bebegimin beyninde birikmesine asla izin vermem.. ha ayrica tetanoz dahi yaptirmadim. karsiyim ben canim..
Ben iki doz aşımı vuruldum temmuzda vuruldum Ağustos ta hamile olduğumu öğrendim şimdi 3 doz çıkmış bana ama ilk iki dozu biraz ağır geçirdim doktora danıştım doğumdan sonra da vurulabikirsin iki doz asin var dedi
Ben 4. Ayda oldum bir ay ara ile biontek hiçte zararını görmedim hatta şöyle sezeryan doğum oldum, iki gün sonra covid olduğumu öğrendim , asili olduğum halde zor geçti lohusayim diye, ayaktaydim ama zordu
7 aylik hamile kadin covide yakalanip öldü. Ve bebeği de kurtaramadilar
Bu haber cigerimi parcaladi, cevreme doktor arkadaslarima, tum katildigim egitimlerdeki uzman doktorlara danıştım. Yabanci kaynaklari okudum.
Herkes öneriyor, hele ki şu dönemde israrla oneriliyor.
18.haftamdayim bugun 3.biontech aşımı oldum. 2.yi hamile kalmadan 1 ay once olmuştum. Şimdilik iyiyim, kolum bile agrimiyor. Ilerleyen gunlerde birsey hissedersem paylasirim.
7 aylik hamile kadin covide yakalanip öldü. Ve bebeği de kurtaramadilar
Bu haber cigerimi parcaladi, cevreme doktor arkadaslarima, tum katildigim egitimlerdeki uzman doktorlara danıştım. Yabanci kaynaklari okudum.
Herkes öneriyor, hele ki şu dönemde israrla oneriliyor.
18.haftamdayim bugun 3.biontech aşımı oldum. 2.yi hamile kalmadan 1 ay once olmuştum. Şimdilik iyiyim, kolum bile agrimiyor. Ilerleyen gunlerde birsey hissedersem paylasirim.
Ası olma hamileyken bi yere de cıkma dikkat et. Dr lar öneriyo olun dio ama ben bebeğimi tehlikeye atmadım vede olmadım. Şimdi 4 aylık oldu. 40yken oldum asımı