7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi 🤔
A Anhar Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 72 29 Mart 2021 #1 7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi
SosyalAnne 2 Erkek 1 Kız Test Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 523 Konum İstanbul 29 Mart 2021 #2 Ben tutamadim ama görümcem doguma bile oruclu gitmişti
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 29 Mart 2021 #3 B Anhar' Alıntı: 7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi Genişletmek için tıkla ... en ilkinde tutamadım ikinciyede hamile olduğumu ramazana son 1 hafta kala öğrendim
B Anhar' Alıntı: 7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi Genişletmek için tıkla ... en ilkinde tutamadım ikinciyede hamile olduğumu ramazana son 1 hafta kala öğrendim
A Ahsen in annesi Guest 29 Mart 2021 #4 Anhar' Alıntı: 7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi Genişletmek için tıkla ... Benim doktorum tutabilirsin dedi.Sahura kalk ve bol su ic sıkıntı olmaz dedi.Ben de 7 aylik hamileyim tutmayı düşünüyorum insallah
Anhar' Alıntı: 7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi Genişletmek için tıkla ... Benim doktorum tutabilirsin dedi.Sahura kalk ve bol su ic sıkıntı olmaz dedi.Ben de 7 aylik hamileyim tutmayı düşünüyorum insallah
K Kadereymen Kayıtlı Üye Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 22 29 Mart 2021 #5 Ben ilkinde tutamadım büyük ihtimal bunda da tutamam
Y Yavuzun annesi Guest 29 Mart 2021 #6 Anhar' Alıntı: 7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi Genişletmek için tıkla ... Doğuma 3 gün kalmaya kadar tuttum çocuğum daha sağlıklı ve iri doğdu
Anhar' Alıntı: 7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi Genişletmek için tıkla ... Doğuma 3 gün kalmaya kadar tuttum çocuğum daha sağlıklı ve iri doğdu
D Derya46 Kayıtlı Üye Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 211 29 Mart 2021 #7 Anhar' Alıntı: 7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi Genişletmek için tıkla ... Hamileyken oruç tutulmuyor bildigim kadariyla ?
Anhar' Alıntı: 7 aylik hamile kadin oruç tuta bilir mi Genişletmek için tıkla ... Hamileyken oruç tutulmuyor bildigim kadariyla ?
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,830 29 Mart 2021 #8 Ben tutamadım bu hamilelikte de tutamam
A Anhar Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 72 30 Mart 2021 #9 Ahsen in annesi' Alıntı: Benim doktorum tutabilirsin dedi.Sahura kalk ve bol su ic sıkıntı olmaz dedi.Ben de 7 aylik hamileyim tutmayı düşünüyorum insallah Genişletmek için tıkla ... Benim de doktorum tuta bilirsin dedi. Bu arada benim gibi hamilemişsin tebrikler . Arkadaş olabilirmiyiz . Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Mart 2021 Yavuzun annesi' Alıntı: Doğuma 3 gün kalmaya kadar tuttum çocuğum daha sağlıklı ve iri doğdu Genişletmek için tıkla ... Maşallah çok şükür Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Mart 2021 Yavuzun annesi' Alıntı: Doğuma 3 gün kalmaya kadar tuttum çocuğum daha sağlıklı ve iri doğdu Genişletmek için tıkla ... Maşallah çok şükür Ahsen in annesi' Alıntı: Benim doktorum tutabilirsin dedi.Sahura kalk ve bol su ic sıkıntı olmaz dedi.Ben de 7 aylik hamileyim tutmayı düşünüyorum insallah Genişletmek için tıkla ... Gel arkaş olalim . Instagram hesabim . Nikko rebaz official. Oglumun resmi var karnimi tutmuş
Ahsen in annesi' Alıntı: Benim doktorum tutabilirsin dedi.Sahura kalk ve bol su ic sıkıntı olmaz dedi.Ben de 7 aylik hamileyim tutmayı düşünüyorum insallah Genişletmek için tıkla ... Benim de doktorum tuta bilirsin dedi. Bu arada benim gibi hamilemişsin tebrikler . Arkadaş olabilirmiyiz . Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Mart 2021 Yavuzun annesi' Alıntı: Doğuma 3 gün kalmaya kadar tuttum çocuğum daha sağlıklı ve iri doğdu Genişletmek için tıkla ... Maşallah çok şükür Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Mart 2021 Yavuzun annesi' Alıntı: Doğuma 3 gün kalmaya kadar tuttum çocuğum daha sağlıklı ve iri doğdu Genişletmek için tıkla ... Maşallah çok şükür Ahsen in annesi' Alıntı: Benim doktorum tutabilirsin dedi.Sahura kalk ve bol su ic sıkıntı olmaz dedi.Ben de 7 aylik hamileyim tutmayı düşünüyorum insallah Genişletmek için tıkla ... Gel arkaş olalim . Instagram hesabim . Nikko rebaz official. Oglumun resmi var karnimi tutmuş
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 30 Mart 2021 #10 Bende tutmayı düşünüyorum yedi aylık hamileyim inşallah Allah'ın yardımıyla tutucam. Bence gebelikte oruç tutmak sorun değil. Allah yardımcımız olsun inşallah
Bende tutmayı düşünüyorum yedi aylık hamileyim inşallah Allah'ın yardımıyla tutucam. Bence gebelikte oruç tutmak sorun değil. Allah yardımcımız olsun inşallah