Hamilelikte ombre yaptırılır mı arkadaşlar?
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 27 Şubat 2021 #2 ayy canım bende boyamayı düşünüyorum da biraz tereddütte kalıyorum
İ İlknur ayy Kayıtlı Üye Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 17 27 Şubat 2021 #3 fadimemislina' Alıntı: ayy canım bende boyamayı düşünüyorum da biraz tereddütte kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Üye olup geldim ben araştırıyorum şuan hocalara falan da sordum çok istiyorum ya
fadimemislina' Alıntı: ayy canım bende boyamayı düşünüyorum da biraz tereddütte kalıyorum Genişletmek için tıkla ... Üye olup geldim ben araştırıyorum şuan hocalara falan da sordum çok istiyorum ya
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 27 Şubat 2021 #4 İlknur ayy' Alıntı: Üye olup geldim ben araştırıyorum şuan hocalara falan da sordum çok istiyorum ya Genişletmek için tıkla ... aynen canım bende istiyorumda bakalım olmazsa doğumdan sonraya kalacak
İlknur ayy' Alıntı: Üye olup geldim ben araştırıyorum şuan hocalara falan da sordum çok istiyorum ya Genişletmek için tıkla ... aynen canım bende istiyorumda bakalım olmazsa doğumdan sonraya kalacak
♥ ♥️💙Pamuğum💙♥️ Guest Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 31 Konum Edirne 27 Şubat 2021 #5 İLKNUR' Alıntı: Hamilelikte ombre yaptırılır mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Evet boyanır bebeğe Bir zararı yokmuş bana prof Dr söyledi saçın derisinde açık bir yara olmadıkça sorun olmaz demişti ben 3 kez boyamistim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Şubat 2021 İlknur ayy' Alıntı: Üye olup geldim ben araştırıyorum şuan hocalara falan da sordum çok istiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Boyanıyor
İLKNUR' Alıntı: Hamilelikte ombre yaptırılır mı arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... Evet boyanır bebeğe Bir zararı yokmuş bana prof Dr söyledi saçın derisinde açık bir yara olmadıkça sorun olmaz demişti ben 3 kez boyamistim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Şubat 2021 İlknur ayy' Alıntı: Üye olup geldim ben araştırıyorum şuan hocalara falan da sordum çok istiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Boyanıyor
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 27 Şubat 2021 #6 ♥️💙Pamuğum💙♥️' Alıntı: Evet boyanır bebeğe Bir zararı yokmuş bana prof Dr söyledi saçın derisinde açık bir yara olmadıkça sorun olmaz demişti ben 3 kez boyamistim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Şubat 2021 Boyanıyor Genişletmek için tıkla ... biraz bakım illaki şart
♥️💙Pamuğum💙♥️' Alıntı: Evet boyanır bebeğe Bir zararı yokmuş bana prof Dr söyledi saçın derisinde açık bir yara olmadıkça sorun olmaz demişti ben 3 kez boyamistim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Şubat 2021 Boyanıyor Genişletmek için tıkla ... biraz bakım illaki şart
Z zulya Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 22 28 Şubat 2021 #7 doktor bende izin vermedi boyamaga cocuga zararli soyledi
Ezgielvin Moderator Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 888 28 Şubat 2021 #8 Boya canm ama yaptrdgn ombre sacinn dibine degmesin açici yani
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 28 Şubat 2021 #9 Boyanmıyo canım bende boyayacaktım kuaför boyamadı
Ç Çnreymn Guest 4 Mart 2021 #10 Ben doğal boya ile boyuyorum kızlar çok şükür bi zararı olamadı ilk te suan ikinciye hamileyim boyuyorum ama 7 aylık tan sonra boyamak ıyi olur.
Ben doğal boya ile boyuyorum kızlar çok şükür bi zararı olamadı ilk te suan ikinciye hamileyim boyuyorum ama 7 aylık tan sonra boyamak ıyi olur.