Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam kızlar, 7 haftalık hamileyim 2 saat uzaklıktaki bir yere gitmem gerekiyor ama kararsızım gidip gitmemekte siz hamileliğin bu döneminde yolculuk hakkında ne düşünüyorsunuz?
Selam kızlar, 7 haftalık hamileyim 2 saat uzaklıktaki bir yere gitmem gerekiyor ama kararsızım gidip gitmemekte siz hamileliğin bu döneminde yolculuk hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben 7 haftalık hamileyken 20 saat yolculuk yaptım canım çok şükür bir sorun olmadı ama benim aşırı mide bulantılarım olduğu için çok sor geçmişti eğer öyle bir sıkıntın yoksa kendini iyi hissediyorsan bir sorun olmaz bence
Selam bende 6 haftalık hamileyim. İşim gereği bugün 2 saat araç kullanarak şehir dışına gittim. Çok rahat geçirdim günümü. Normalde evden çalışıyorum. Evdeyken kendimi daha halsiz,bitkin ve şişkin hissediyorum. Dışarı çıkmak çok iyi geldi. Çünkü kafam dağıldı, hamileliğimi düşünmedim ve psikolojik olarak daha iyi hissetim. Normalde sürecin eğer riskli değilse ve kendini iyi hissediyorsan genel olarak yola çıkmanda bir sorun olmayacaktır düşüncesindeyim.
Kendi arabanız ile gideceksen sorun olmaz bence otobüs ile de mide bulantısı filan oluyorsa seni zorlayabilir ben 14 haftalık hamile iken 10 saatlik yolculuk gitmiştim ama kendi arabamız ile
Ben 7 haftalık hamileyken 20 saat yolculuk yaptım canım çok şükür bir sorun olmadı ama benim aşırı mide bulantılarım olduğu için çok sor geçmişti eğer öyle bir sıkıntın yoksa kendini iyi hissediyorsan bir sorun olmaz bence
Ben 7 haftalık hamileyken 20 saat yolculuk yaptım canım çok şükür bir sorun olmadı ama benim aşırı mide bulantılarım olduğu için çok sor geçmişti eğer öyle bir sıkıntın yoksa kendini iyi hissediyorsan bir sorun olmaz bence çok te benim bulantım yok ama ağrılarım oluyor ara ara
Ben iki gebeliğimde de . 30 haftalıkken şehir dışıma gitmek zorunda kaldım erken doğum riskim olduğu için . Annemle aramız 12 saat ilk gebeliğimde bebeğimin erken doğum riski vardı annem otobüsle gelip beni aldı ve geri otobüsle gittik ama o 1 hafta ağrılardan öldüm . 2. Gebeliğimde ise sancılarım çok erken başladı diye gitmek zorunda kaldım . Ama şükür miniklerin ikisi de sağlıklı . Kendini çok kasma otobüs içinde bile olsa yürüdüm ben mesela ama çok ağrım var ve kendini iyi hissetmiyorsam gitme canım