Normal canım ağrı sürekli olmuyor zaman zaman oluyorsa endişe etne zaten kanama vs durumlarını biliyorsub ilk gebelikten tecrübe var ama endile etme yani ben 10. Haftaya kadar ölüyorum sanmıştım ağrıdanKızlar mrb ben şuan sekiz haftalık hamileyim ama böyle kramp giriyor kasıklarıma bugün de biraz sancım oldu bel ağrısı da çok oluyor bu zamanlarda normal mi sizce bizim herif anlamıyorum ilgilenmiyor da tuhaf yanı
Hep öyle oluyor zatenBende ne zaman neyden şikayet etsem e normal hamilesin cevabını alıyorum
Ay bir doğum yapsan kurtulrsun daha zaman var ama su gibi hızlı akıyor Zaman canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah ay bazı eşler anormal afedersin çocuk işine gelince bir şey yok amaBeni anlatmıssın aynı,
Bizde 8+5 olduk bel agrısı, mide bulantısı ve agızda tad değişikliği beni mafetti.. Eşime söylüyorum ben napim diyor
İnsan teselli eder,, geçer aşkım,, hepsini bebeğimiz olunca unutcaz falan dıye
Bu eşler nıye böyle odun
Ay bir doğum yapsan kurtulrsun daha zaman var ama su gibi hızlı akıyor Zaman canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah ay bazı eşler anormal afedersin çocuk işine gelince bir şey yok amaBeni anlatmıssın aynı,
Bizde 8+5 olduk bel agrısı, mide bulantısı ve agızda tad değişikliği beni mafetti.. Eşime söylüyorum ben napim diyor
Bu eşler nıye böyle odun
Ah bu erkekler ah sende bu son iki tane Allah nasip ederse yeter de geçmeyen kramp Ağrı olursa doktora git canım geçerse gitme normalKızlar mrb ben şuan sekiz haftalık hamileyim ama böyle kramp giriyor kasıklarıma bugün de biraz sancım oldu bel ağrısı da çok oluyor bu zamanlarda normal mi sizce bizim herif anlamıyorum ilgilenmiyor da tuhaf yanı
Ay bir doğum yapsan kurtulrsun daha za kiman var ama su gibi hızlı akıyor Zaman canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah ay bazı eşler anormal afedersin çocuk işine gelince bir şey yok amaBeni anlatmıssın aynı,
Bu eşler nıye böyle odun
Ah bu erkekler ah sende bu son iki tane Allah nasip ederse yeter de geçmeyen kramp Ağrı olursa doktora git canım geçerse gitme normalKızlar mrb ben şuan sekiz haftalık hamileyim ama böyle kramp giriyor kasıklarıma bugün de biraz sancım oldu bel ağrısı da çok oluyor bu zamanlarda normal mi sizce bizim herif anlamıyorum ilgilenmiyor da tuhaf yanı
Ay gerçekten öyle cnm şuan da boğazım ağrıyorNormal canım ağrı sürekli olmuyor zaman zaman oluyorsa endişe etne zaten kanama vs durumlarını biliyorsub ilk gebelikten tecrübe var ama endile etme yani ben 10. Haftaya kadar ölüyorum sanmıştım ağrıdan
Ay aynı ben ya bu mahvoldum iyice anacim bize odunu düşer zatenBeni anlatmıssın aynı,
Bu eşler nıye böyle odun
Ay aynı ben ya bu mahvoldum iyice anacim bize odunu düşer zatenBeni anlatmıssın aynı,
Bu eşler nıye böyle odun
Yani öyle de insan bir merak ediyor yaniBende ne zaman neyden şikayet etsem e normal hamilesin cevabını alıyorum
Bu eşler nıye böyle odun
Yani öyle de insan bir merak ediyor yaniBende ne zaman neyden şikayet etsem e normal hamilesin cevabını alıyorum
Ya Allah'a büyük konuşmayınm ama buda olsun yeter valla canım çıkıyor kız şuan da boğazım bir agriyor sorma yaniHep öyle oluyor zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay bir doğum yapsan kurtulrsun daha zaman var ama su gibi hızlı akıyor Zaman canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah ay bazı eşler anormal afedersin çocuk işine gelince bir şey yok ama
Ay bir doğum yapsan kurtulrsun daha zaman var ama su gibi hızlı akıyor Zaman canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah ay bazı eşler anormal afedersin çocuk işine gelince bir şey yok ama
Ah bu erkekler ah sende bu son iki tane Allah nasip ederse yeter de geçmeyen kramp Ağrı olursa doktora git canım geçerse gitme normal
Ay bir doğum yapsan kurtulrsun daha za kiman var ama su gibi hızlı akıyor Zaman canım benim sağ salim kucağına alırsın inşallah ay bazı eşler anormal afedersin çocuk işine gelince bir şey yok ama
Ah bu erkekler ah sende bu son iki tane Allah nasip ederse yeter de geçmeyen kramp Ağrı olursa doktora git canım geçerse gitme normal
Bnde düşünmyrm büyük konuşmak istemem Allah'ın zoruna gitmesin ama olursa da olsun yani ya havalardan geçmiş olsunAy gerçekten öyle cnm şuan da boğazım ağrıyor
Ay aynı ben ya bu mahvoldum iyice anacim bize odunu düşer zaten
Yani öyle de insan bir merak ediyor yani
Yani öyle de insan bir merak ediyor yani
Ya Allah'a büyük konuşmayınm ama buda olsun yeter valla canım çıkıyor kız şuan da boğazım bir agriyor sorma yani
Yok cnm ya ben sinir hastası oldum bunların elinden aynen cnm sağolasınBnde düşünmyrm büyük konuşmak istemem Allah'ın zoruna gitmesin ama olursa da olsun yani ya havalardan geçmiş olsun
Normal canım kanama olmadığı sürece normal erkekler anlayamaz hiçbir zaman çünki acıyı çeken kadınlar acıyı çeken bilir bu ağrılar kolay en zoru doğum sancısı bende şimdi 2ci hamileliyim doğumnan ço korkuyorum hala çünki zor doğru gelip geçiyor ama zor bişey ağrı çekmek inşallah sağ salim alalım kucağımıza en önemlisi oKızlar mrb ben şuan sekiz haftalık hamileyim ama böyle kramp giriyor kasıklarıma bugün de biraz sancım oldu bel ağrısı da çok oluyor bu zamanlarda normal mi sizce bizim herif anlamıyorum ilgilenmiyor da tuhaf yanı
Aynen cnm anlamıyorlar maalesef benimde ikinci cnm normal olursa doktor bakacak amin inşallah canım işte anneleri n ayakları altında cennet var bizim heriflerde odun gibi yaşıyorlarNormal canım kanama olmadığı sürece normal erkekler anlayamaz hiçbir zaman çünki acıyı çeken kadınlar acıyı çeken bilir bu ağrılar kolay en zoru doğum sancısı bende şimdi 2ci hamileliyim doğumnan ço korkuyorum hala çünki zor doğru gelip geçiyor ama zor bişey ağrı çekmek inşallah sağ salim alalım kucağımıza en önemlisi o