Kac haftalik hamilesin Doktor iki haftalik dedi
M Maviş Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 329 18 Ocak 2021 #31 Nunu' Alıntı: Kac haftalik hamilesin Genişletmek için tıkla ... Doktor iki haftalik dedi
N Nunu Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 41 18 Ocak 2021 #32 Maviş' Alıntı: Doktor iki haftalik dedi Genişletmek için tıkla ... Yat dinlen başka sikayetlerin varmi
Maviş' Alıntı: Doktor iki haftalik dedi Genişletmek için tıkla ... Yat dinlen başka sikayetlerin varmi
M Maviş Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 329 18 Ocak 2021 #33 Nunu' Alıntı: Yat dinlen başka sikayetlerin varmi Genişletmek için tıkla ... Baska yok sadece kasiklar
Nunu' Alıntı: Yat dinlen başka sikayetlerin varmi Genişletmek için tıkla ... Baska yok sadece kasiklar
N Nunu Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 41 18 Ocak 2021 #34 Maviş' Alıntı: Baska yok sadece kasiklar Genişletmek için tıkla ... Üşütmüş olabilirsin ayaklarini sicak tut bide bol bol su iç
Maviş' Alıntı: Baska yok sadece kasiklar Genişletmek için tıkla ... Üşütmüş olabilirsin ayaklarini sicak tut bide bol bol su iç
N Nunu Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 41 18 Ocak 2021 #35 Maviş' Alıntı: Doktor iki haftalik nasil olurki anlamadim son adet tarihin nezaman Genişletmek için tıkla ...
Maviş' Alıntı: Doktor iki haftalik nasil olurki anlamadim son adet tarihin nezaman Genişletmek için tıkla ...
M Maviş Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 329 18 Ocak 2021 #36 Tesekku Maviş' Alıntı: Baska yok sadece kasiklar Genişletmek için tıkla ...
H Hatice _07 Kayıtlı Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 135 18 Ocak 2021 #38 Maviş' Alıntı: Allah razı olsun bu dördüncü gebeliğim bundan önce iki aylik bebeğimin kalbi atmiyordu kurtaj olmak zorunda kaldim insallah bu gebeliğim oyle olmaz Genişletmek için tıkla ... inşallah canım benim içini rahat tut Allahın izniyle bişey olmaz korkma sen
Maviş' Alıntı: Allah razı olsun bu dördüncü gebeliğim bundan önce iki aylik bebeğimin kalbi atmiyordu kurtaj olmak zorunda kaldim insallah bu gebeliğim oyle olmaz Genişletmek için tıkla ... inşallah canım benim içini rahat tut Allahın izniyle bişey olmaz korkma sen
N Nunu Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 41 19 Ocak 2021 #39 Maviş' Alıntı: 6 baslagi 14 aralikta bitis Genişletmek için tıkla ... Sen 6 haftalik hamilesin ozaman cnm kalp atisi duyulabilir
Maviş' Alıntı: 6 baslagi 14 aralikta bitis Genişletmek için tıkla ... Sen 6 haftalik hamilesin ozaman cnm kalp atisi duyulabilir
N Nuriyeselckk Kayıtlı Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 9 19 Ocak 2021 #40 Maviş' Alıntı: Bundan önce ki gebeliğim kalp atışi olmadıği icin kurtaj olmuştum kasik ağrim ondan olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Maviş' Alıntı: Bundan önce ki gebeliğim kalp atışi olmadıği icin kurtaj olmuştum kasik ağrim ondan olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Canım benimde oluyor şuan 5 haftalık olduk ama inan zor dayadığım zamanda oluyor birde leke geliyor yerleşme den kaynaklı olur dediler bana da
Maviş' Alıntı: Bundan önce ki gebeliğim kalp atışi olmadıği icin kurtaj olmuştum kasik ağrim ondan olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Maviş' Alıntı: Bundan önce ki gebeliğim kalp atışi olmadıği icin kurtaj olmuştum kasik ağrim ondan olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Canım benimde oluyor şuan 5 haftalık olduk ama inan zor dayadığım zamanda oluyor birde leke geliyor yerleşme den kaynaklı olur dediler bana da